Бетси Аракава - възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Бетси Аракава е бизнесдама и класическа пианистка. Бетси Аракава е най-известна като втората съпруга на Джийн Хекман, американски актьор и писател. Тя беше много лоялна и може да бъде видяна до съпруга си на многобройни церемонии по награждаване. Научете повече за Betsy Arakawa Възраст, биография, Wiki, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Бетси Аракава
Дата на раждане: 01 декември 1961 г
Възраст: 61 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Класическа пианистка, бизнесдама
Държава: Съединените американски щати
Семейно положение: женен
Съпруг Джийн Хекман
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Височина N/A
Тегло N/A
Родно място Хавай
Националност американски
Етническа принадлежност азиатски
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Бетси Аракава, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Бетси Аракава? Бетси Аракава е родена през 1961 г. на 01 декември. Тя има 61-годишна майка. След като се омъжи за Джийн Хекман, Бетси стана известна като Бетси Хекман. Нейното родно място е Хавай, Съединени американски щати. Тя не каза много от личната си история. Нямаме представа кои са нейните родители.

По отношение на рождената си специфика тя е родена под знака на Стрелец. Бетси е от американска националност, въпреки че е останала много лична със своите братя и сестри. В резултат на това не знаем дали тя споделя привързаността на родителите си към някой от своите братя и сестри. Детството й трябваше да бъде изпълнено с мир и смях.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Бетси Аракава? Що се отнася до размерите на тялото на Аракава, нейният размер, височина и тегло не са регистрирани. Тя обаче има стройна фигура и е със среден ръст. Очите й са тъмнокафяви, а косата й черна. Тя все още има приятелски характер.

  Бетси Аракава

Бетси Аракава със съпруга си Източник: Google

Бетси Аракава Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Бетси Аракава? Бетси не е в никакви сайтове за социални мрежи като Facebook, Instagram или Twitter. Тя изглежда иска да живее живота си далеч от светлините на прожекторите

Бетси е класическа пианистка, която също държи магазин. Винаги е работила във фитнес зала. Към 2022 г. нетното състояние на Аракава е 2 милиона долара в резултат на нейната кариера. Нейните компенсации и спестявания обаче не са проучени задълбочено.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Преди да стане бизнесдама, Аракава се развива като класическа пианистка. Бетси е съсобственик на Pandora’s Inc., магазин за домашно обзавеждане в Санта Фе, заедно със своята приятелка Барбара Ленихан. Тя беше работила във фитнес зала, където срещна любовта на живота си Джийн, докато работеше на различни места. Джийн пък беше участник във фитнеса тогава. Съпругът на Бетси, Бетси стана известен, след като се омъжи за Юджийн Алън Хакман, известен също като Джийн Хекман. Джийн спечели две награди 'Оскар', четири 'Златни глобуса' и две награди BAFTA за изключителното си представяне в продължение на шест десетилетия кариера. Той е в играта от 1961 г. Започва актьорската си кариера като полицай във филма „Mad Dog Call“. Броят на неговите постижения е безкраен, когато става дума за отличия и номинации. По същия начин той беше кандидат за пет награди Оскар. Освен това той взе две награди в категориите „Най-добър актьор“ и „Най-добър актьор в поддържаща роля“. Той спечели наградата за „Най-добър актьор“ за превъплъщението си на Джими Попай във „Френската връзка“.

Той печели Оскар за „Най-добра поддържаща роля' в „Непростено'. Филмите на Дойл включват „Бони и Клайд“ и „Никога не съм пял за баща си“, за които той печели номинация за Оскар за най-добра поддържаща роля през 1970 г. По същия начин той също получи множество други отличия, включително награди BAFTA и награди Златен глобус за водещото си изпълнение във „The French Connection“ в категорията „Най-добра поддържаща роля“ за „Unforgiven“.

Повече за кариерата

Освен това той спечели наградите на National Board of Review Awards в категориите „Любим актьор за изпълненията си във „The French Connection“, „The Connection“ и „Mississippi Burning.“ Той също беше обявен за носител на „Cecil B. DeMille“. Награда за приноса му към филмовия бизнес. Отразявайки постиженията и отличията си, той беше получил две награди за една година за „Кралските Тененбауми“.

Наградите са наречени „Награда на Чикагската асоциация на филмовите критици за най-добър актьор и „Награда на Националното дружество на филмовите критици за най-добър актьор“. Той също така гласува. Той беше разказвал историите „Неизвестният вдигач знамето на Иво Джима“ и „Ние, морските пехотинци“. Основните му роли включват „Бък Бароу“ в „Бони и Клайд“ и „Норман“ в „Лилит“. Неговото изображение на Хари Кол в „The Conversation“ му спечели много похвали от неговите фенове и последователи. По същия начин той беше отдал дължимото на всяка роля, която беше играл на екрана досега. По отношение на предишни бракове, той се жени за Фей Малтезе, преди да се ожени за Бетси. Кристофър Алън, Елизабет Джийн и Лесли Ан Хакман бяха трите деца на двойката. След три десетилетия щастлив живот, те се разделят през 1986 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Бетси Аракава? Бетси е омъжена жена. През 1991 г. се жени за актьора Джийн Хекман. Те не разкриха дали имат момче или не. Двойката се радва на щастлив живот в Санта Фе, Ню Мексико. Тя е силен поддръжник на съпруга си и може да бъде видяна с него на множество церемонии по награждаване с Джийн.

Факти

  • Бетси Аракава е бизнесдама и класическа пианистка.
  • Бетси Аракава е най-известна като втората съпруга на Джийн Хекман, американски актьор и писател.
  • Тя беше много лоялна и може да бъде видяна до съпруга си на многобройни церемонии по награждаване.
  • Филмите на Дойл включват „Бони и Клайд“ и „Никога не съм пял за баща си“, за които той печели номинация за Оскар за най-добра поддържаща роля през 1970 г.

Популярни Публикации