Bethany Lily April- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Бетани Лили Април е известен британски моден модел, инфлуенсър в социалните медии, Instagram звезда, Youtuber и бизнесдама от Есекс, Англия, Обединеното кралство. Бетани е добре позната в бизнеса със своите невероятно горещи и провокативни фотосесии.

Бързи факти

Пълно истинско име Бетани Лили Април.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Професия Моден модел, влиятелен човек в социалните медии, звезда в Instagram, Youtuber и предприемач.
Дата на раждане 24 април 1996 г. (сряда).
Място на раждане Есекс, Англия, Обединеното кралство.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност -3 милиона USD (приблизително).
Националност британски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Телец.

Бетани Лили Ейприл Възраст и ранен живот

Бетани Лили Април беше роден на 24 април 1996 г.; Бетани Лили Април е родена на родителите си в Есекс, Англия, Обединеното кралство. Тя се придържа към християнската вяра. Бетани Лили е 25 годишен считано от нейния рожден ден (от 2021 г.). Обучението й завършва в малко частно училище в родния й град. След това тя започва да се концентрира върху кариерата си на модел.

Освен това сега тя е добре познат модел и онлайн личност. Тя обаче не дава информация за семейството си. Според нашето разследване баща й е собственик на фирма, а майка й е домакиня. Тя прекарва детството си в родния си град, играейки с братята и роднините си.Височина и тегло на Бетани Лили Април

Бетани Лили Ейприл обича да тренира. Тя поддържа физиката си здрава и активна като модел. Освен това Бетани поддържа добра кожа, като използва най-добрите продукти за грижа за кожата. Височината на Бетани Лили Ейприл се оценява на 5 фута 5 инча (приблизително). Теглото й е около 50 кг (в паундове 110 фунта). Лили е още по-зашеметяваща със златистата си коса и прекрасни сини очи.

  Бетани Лили Април

Бетани Лили Април

Bethany Lily April Net Worth

Колко е нетната стойност на Бетани Лили Ейприл? Бетани Лили Ейприл е доволна от живота си в Англия. Тя изкарва солиден престой от работата си на модел. Бетани допълва доходите си, като рекламира дизайнерски стоки. Бетани Лили Април се оценява на нетна стойност от -3 милиона USD (приблизително).

кариера

Бетани Лили Ейприл има силен интерес към моделирането от дете. Профилът й в IFG гласи, че е подписала договор за моделиране с HLD Management Talent Agency. Тя също е позирала за линията Fenty Beauty на Риана. Тя е споделила редица фотосесии на модел в акаунтите си в социалните медии.

Освен това Лили е присъствала на редица събития, включително British GQ и други. Тя беше представена в броя на „Zoo Today Magazine“ от декември 2015 г. Позволете ми да добавя, че тя беше представена в списанието „Daily Star Today“. Бетани също е работила с „BANG ENERGY“. Тя също е член на OnlyFans. Според докладите месечният членски внос за нейния акаунт OnlyFans е ,99. Тя също предложи пакетни оферти от 3,10 за 12 месеца с 20% отстъпка.

Бетани Лили стартира своя канал в YouTube, „Bethanylilyapril Flower“, на 21 февруари 2015 г. Към септември 2021 г. тя има 182 000 последователи и 17 милиона гледания на канала си. Тя не публикува видеоклипове редовно. На 3 януари 2016 г. тя пусна дебютното си видео, озаглавено „New York Vlog Day 1 and 2 Beth Lily“. Към момента на писане то имаше 257 000 гледания. Тя също е участвала в множество видеоклипове със Стефани Сомърс и Лачи Кей. Най-скорошният й видеоклип беше публикуван преди около месец със заглавието „Този ​​скален басейн в Гърция е красив/ bethanylilyapril.“ В рамките на един месец видеоклипът получи 146 000 гледания.

Бетани Лили Април Гадже и срещи

С кого се среща Бетани Лили Ейприл? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Освен това тя се държи на разстояние от слуховете, които биха могли да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да било спорове.

Популярни Публикации