Бернт Бодал- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруга, Кариера, Етническа принадлежност

Бернд Бодал е норвежко-американски бизнесмен, музикант, предприемач и телевизионна личност, базиран в Осло. Бернт Бодал е добре известен в страната като бивш директор и главен изпълнителен директор на American Seafoods. Научете повече за нетната стойност на Бернт Бодал, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Бернд Бодал
Дата на раждане: 14 юни 1953 г
Възраст: 69 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Бизнесмен, музикант
Държава: Норвегия
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: развод
Развод Елизабет Бодал, Елизабет Лин Варгас
Нетна стойност 200 милиона долара
Цвят на очите тъмно сиви очи
Цвят на косата Бяла коса
Родно място Осло
Националност норвежки, американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
образование Ски Норвегия гимназия
Майка Солбьорг Бодал
Братя и сестри две
деца 3
Facebook Бернт Бодал във Facebook
Instagram Instagram на Бернт Бодал
IMDB Бернт Бодал IMDB

Бернт Бодал Биография

Бернт О. Бодал е роден на 14 юни 1953 г. в Осло, Норвегия. Според източници баща му е бил диригент на въжена линия, а майка му е от Лофотен. Родителите му се развеждат, когато той е дете, според съобщения в медиите. Баща му също се жени за втората му съпруга, Солбжрг Бодал. Освен това баща му и втората му съпруга след това се преместват в Съединените щати. Бернт има двама братя, Андерс и Хвард Бодал. Бернт Бодал е роден под знака на Близнаци и е 69 години. Той и неговите братя и сестри са норвежко-американци. Академичните удостоверения на Бернт включват диплома от гимназия Ski Norway. Освен това, няма налична информация за другите академични пълномощия на Брент.

Височина и тегло на Бернт Бодал

Височината на Брент Бодал е 6 фута 1 инч, а теглото му е 76 килограма. Бренд също има тъмносиви очи и бяла коса.  Бернд Бодал

Бернт Бодал (Източник: Twitter)

Професионален живот на Бернт Бодал

Що се отнася до професията, Бернт Бодал често се позовава на бизнес сферата на семейството си в риболовната индустрия. Той си намери работа като помощник на палубата на понтон, след като се премести в Съединените щати. След една година той е повишен в капитан. Бернт заяви, че е прекарал близо 13 години в риболов в Аляска, докато е изучавал тънкостите на спорта. По-късно същата година, през 1990 г., Bodal става партньор в American Seafood. След четири години Бернт се издига до позицията на лидер на компанията. Като норвежка компания, те получиха възможност да закупят компанията от собствениците за 475 милиона долара.

Бернт запази 67 процента от общото предложение на компанията към 2020 г. Бернт започна работа за компанията, когато имаше само две лодки. Когато е назначен за директор на организацията, броят им се увеличава до 16. Бернт подава оставка след известно време, но остава в борда на директорите на American Seafood. Освен многомилионния си риболовен бизнес, той винаги е искал да бъде певец.

Бернт Бодал, музикален ентусиаст, създава рок група, с която издава три албума. Въпреки това, след като посети САЩ, той изостави амбицията си да стане известен музикант. Според докладите той все още е водещият китарист и музикант на White Sox. Бодал също е работил с няколко известни изпълнители, включително Еди Ведър от Pearl Jam.

Бернт Бодал Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Бернт Бодал? Брент все още не е получил награди или номинации за работата си. Освен това, въз основа на постиженията и успеха на Брент, очакваме той да спечели някои от тях през следващите години. В резултат на участието си в организацията, Бернт Бодал притежава абсолютни брутни активи и нетна стойност от 200 милиона долара към 2022 г.

Връзки и дела на Бернт Бодал

Коя е съпругата на Бернт Бодал? Той се жени два пъти в живота си, според бившия главен изпълнителен директор на American Seafoods. Според съобщения в медиите Бернт Бодал се жени за първата си съпруга Елизабет Бодал през 1978 г., когато е на 25 години. Двамата се срещнаха за първи път, когато Бодал отиде в къщата на своя роднина в Лофотен. След брака си те се преместиха в Съединените щати. Съпругата му ражда син на име Томас Бодал през април 1979 г. След две години Бодал става баща на дъщеря на име Елън Бодал. Вторият му син Александър Олав Бодал е роден през 1989 г.

Двойката се разведе малко след раждането на децата им по лични причини. След това се запознава и започва да излиза с телевизионната актриса Елизабет Лин Варгас. В крайна сметка те завързаха възел помежду си. Елизабет и Бернт са без деца. Бодал и Варгас завършиха развода си през юли 2020 г., който беше обявен през октомври 2020 г. Те обаче не разкриха истинската причина за раздялата си пред обществеността. Бернт също прекарва по-голямата част от времето си с приятелите си от рок групата.

Брент не е бил част от нито един от слуховете или споровете около него досега. Личният и професионален живот на Брент също са заети. Освен това Брент предпочита да избягва слуховете и противоречията.

Социална медия

Поради напрегнатия си работен график Брент Бодал рядко използва социалните медии. Брент обаче има акаунти във Facebook и Instagram, като и двата са частни.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 11.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият й цвят е жълт.

Също така, знайте за Нетна стойност, възраст, биография, националност на Бхавана Пандей .

Популярни Публикации