Бепер Възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Bepper е YouTuber от Съединените американски щати, която е най-известна с пускането на набор от видеоклипове, свързани с Animal Jam, в своя канал. Бепър създава първия си акаунт в YouTube през януари 2012 г. под псевдонима „AnimalJamVideos123“. Знайте всичко за Бепер Възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Сара
Дата на раждане: 08 май 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram звезда, геймър
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност K
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Масачузетс
Националност американски
Братя и сестри трима братя и една полусестра

Биография на Bepper

Бепе r е роден на 8 май 2001 г. в Масачузетс, Съединени американски щати. Към 2020 г. тя е на 19 години и е родена под знака на Телец. Освен това тя е по-малката сестра на трима братя и полусестра. Апари, нейният брат, също е известен YouTuber.

Освен това тя не е разкрила самоличността на своите братя и сестри или родители. Няма информация за нейното образование. Въпреки това, предвид възрастта й, тя може да бъде записана в гимназия. Нейният основен източник на радост е общуването с животните.Височина и тегло

Сара е прекрасно момиче с отличен характер. Тя тежи около 55 кг. Тя не е споделила височината си, но има среден ръст, който съответства на теглото и телесния й състав. Освен това тя има светлокафява коса и лешникови очи. Повече от това, тя не е разкрила никакви телесни мерки. Тя носи очила.

кариера

Сара създаде първия си акаунт в YouTube през 2012 г. под псевдонима „AnimalJamVideos123“. За съжаление този канал беше прекратен и тя беше принудена да създаде нов. На 14 януари 2013 г. тя дебютира своя канал за игри, „Bepper“. След това тя започна да публикува видеоклипове, свързани с Animal Jam, в него. От произволни видеоклипове на Animal Jam до поредици на Animal Jam до уроци за Animal Jam, този канал се превърна в дестинация на едно място за всеки, който обича забавните и информативни игри.

Първият й видеоклип на „Bepper“ включва брат й Aparri и се нарича Animal Jam Account Update!. Освен това тя тренира и показва кучето си Чарли и той спечели първото по рода си национално състезание по специалност Nederlandse Kooikerhondje. Тя и WisteriaMoon са широко признати геймъри на Animal Jam в YouTube.

Някои от най-харесваните видеоклипове в нейния канал включват „Актуализация на Animal Jam: COYOTES Have Arrived“, „Testing Animal Jam Myths“, „Best Animal Jam Fashion Show Ever“ и „Animal Jam: Trading Away My Headdress“. По същия начин, някои от последните видеа, публикувани от нея, са „Как да създаваме нови елементи в Animal Jam“ и „Това ново животно е по-добро от арктическия вълк“. Публикувани съответно през април 2018 г. и май 2018 г., тези видеоклипове за игри вече са събрали хиляди гледания.

Тя често публикува времена за изпращане по пощата, въпроси и отговори, актуализира видеоклипове, сътрудничи и др. Тя има няколко видеоклипа на Play Wild и много хора се стичат в нейната бърлога на play wild, за да търгуват. Освен това, Bepper смени акаунта си в Animal Jam на Kosho за почти една година, но след това го промени обратно на Bepper. Веднъж тя хакна Lilacpetal, колега YouTuber и приятел, въпреки че по-късно призна и върна нещата.

Bepper е имал различни основни образи. И като начало, един от първите й известни образи беше оранжев арктически вълк на име Eternal Arctic wolf. Носеше бели слънчеви очила, оранжева броня с опашка на елф, кремаво износено одеяло и оранжева дълга гривна с шипове. Сегашната й основна визия е магента и бяла арктическа лисица, която носи пурпурна пухкава шапка, пурпурна вратовръзка, черни елфски гривни и бели крила. Името на животното й е Explorer Quietmoon. Освен това нейното интро е направено от L3g.

Нетната стойност на Bepper през 2022 г

Нейният канал в YouTube е качил 689 видеоклипа, които общо събират повече от 48,4 милиона гледания. Тя създава средно по 2 нови видеоклипа всеки месец. Въпреки това, Очакваната нетна стойност на Bepper е около K.

Bepper гадже и срещи

Бепър вероятно е необвързан по това време. Тя не е предоставила никакви подробности за миналото на връзката си. В момента тя работи върху кариерата му и укрепва уменията си. Сара може скоро да има връзка с някого, когото обича. Тя обаче иска да пази личния си живот далеч от медиите.

Сара не е участвала в никаква форма на съмнително поведение. Тя никога не е била част от слухове. Въпреки това тя запази дистанция от спекулациите и проблемите, които биха попречили на нейния личен или професионален живот.

Популярни Публикации