Benita Alexander Jeune - Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност

Бенита Александър Йънг е носител на Еми продуцент, режисьор, писател, кореспондент и разказвач. Бенита Александър Джуне стана известна, след като се появи в ID Now, Dateline, Crimes Gone Viral и Inside the Obama White House.

Бързи факти

Пълно име: Бенита Александър Йънг
Дата на раждане: 21 април 1966 г
Възраст: 56 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: продуцент, режисьор, писател, кореспондент и разказвач
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 18 октомври 2012 г
Съпруг Едсън Йънг
Разделям Паоло Макиарини
Развод Джон Ноел
Нетна стойност 15 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Хънтингтън Уудс
Националност американски
Религия християнството
образование Държавен университет Уейн
деца Един (Джесина)

Биография на Бенита Александър Йънг

Бенита Александър Йънг е роден на 21 април 1966 г. в Хънтингтън Уудс, Мичиган, САЩ. Нейната възраст е вече на 56 години, а зодията й е Телец. Бенита е американска гражданка, която изповядва християнството. Продуцентът е израснал в същия град, в който е родена. За съжаление, само няколко седмици преди шестнадесетия й рожден ден през 1982 г., майка й изоставя семейството си в полунощ. След две години от този отвратителен инцидент баща й я помоли също да напусне къщата.

Дори след преживяването на подобно травматично преживяване, американската режисьорка успя да запази самообладание и никога да не позволи това да повлияе на живота й по някакъв начин.Бенита Александър Йънг Образование

По отношение на образованието тя е добре образован човек, но среща няколко трудности по време на ученето. Тя обаче завършва Държавния университет Уейн през 1987 г. По това време получава диплома с отличие и диплома по журналистика. Тя започва работа в местни телевизионни станции малко след дипломирането си.

Височина и тегло на Бенита Александър Джуне

Jeune има среден тип тяло и стои на добра височина от 5 фута 6 инча. Американският продуцент има светъл тен, дълга тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи. По същия начин тя има подходящо телесно тегло от приблизително 58 кг (128 фунта). Бенита е зашеметяваща и вдъхновяваща жена на петдесет години с фигура на пясъчен часовник. Освен това продуцентът е обсебен от поддържането на красотата си, поради което боядисва косата си руса и носи цветни дамски обувки.

  Бенита Александър Йънг

Бенита Александър Йънг (Източник: Instagram)

кариера

Бенита Александър-Янг започва кариерата си като журналист в редица местни телевизии. Продуцентката работи за NBC, след като се премести в Ню Йорк. Американската режисьорка работи за Dateline NBC през 1992 г. и след това за Inside the Obama White House през 2009 г. През 2013 г. тя беше интервюирана за документалния филм на NBC A Leap of Faith. Тя спечели няколко награди, докато работи с най-добрите в телевизионния репортаж, включително две Еми.

Американският продуцент работеше по ID Now през 2017 г. По същия начин Jeune беше назначен за вицепрезидент по продукцията/директор на Efran Films. Това беше продуцентската компания зад „Той излъга за всичко“. Бенита беше разказвач в телевизионното предаване на криминална тема Still a Mystery. Работила е като съизпълнителен продуцент на проектите Breaking the Silence и Counting On. През 2019 г. американският продуцент работи по документалния филм на Oxygen Seduced By Evil.

Наскоро беше открита да говори за личния си живот. Фокусира се върху случилото се между нея и Паоло Макиарини по време на документалната поредица The Con на ABC през 2020 г. Освен с кариерата си, тя е добре известна с романтичните си връзки с други знаменитости. Тя придоби известност като бивша годеница на Паоло Макиарини. От доста време прекрасната работи усилено в сферата на новините и развлеченията. Продуцентът получи две награди Еми за неуморните си усилия в създаването на легендарни творби.

Бенита Александър Йънг Нетна стойност

Съпругата на Edson Jeune прави състояние от легендарната си работа. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Бенита Александър в момента се оценява на около 15 милиона долара. В ранните години на кариерата си тя работи като журналист в местни телевизии. След това тя започва да печели пари като продуцент, режисьор, разказвач и писател. По същия начин тя печели пари, като дава интервюта и се появява в различни телевизионни предавания. Към момента американската режисьорка живее здравословно и проспериращо с близките си.

Бенита Александър Млад съпруг, брак

Що се отнася до сексуалната ориентация на Бенита Александър, тя е права. Американската продуцентка се е омъжила за общо двама мъже. Първият й съпруг се казваше Джон Ноел и той беше американски репортер, с когото тя работеше. Те се преместиха в Ню Йорк, след като се ожениха. Двамата са горди родители на дъщеря си Джесина, която се роди през 2003 г. За съжаление двойката се разведе през 2009 г. след шест години брак. След това продуцентът се върна в светлината на прожекторите, след като видя Паоло Макиарини.

Те се срещнаха за първи път през 2013 г., докато тя даваше интервю за документалния филм на NBC A Leap of Faith. Те бързо се влюбиха един в друг и той й предложи брак с пръстен за 100 000 долара. Двойката прекарва по-голямата част от времето си заедно във Венеция, Гърция и други места. Въпреки това Паоло е бил в брачна връзка през предходните тридесет години, за което Джуне изобщо не подозира. Докато планираха сватбата си, Макиарини я излъга, като й каза, че папа Франциск ще ръководи церемонията и че известна знаменитост също ще присъства.

За съжаление никой от тях не се появи и се разбра, че Поуп е на официално турне. Знаейки, че всичко е лъжа, американският режисьор сложи край на връзката им. По-късно продуцентът взе решение да информира света за своята истина чрез продуцента, „той излъга за всичко. Нейният втори и настоящ съпруг е Едсон Рикардо Джуне, за когото се омъжи на 18 октомври 2012 г. Той е бален танцьор, с когото американската режисьорка е в любовен брак повече от осем години.

Популярни Публикации