Бенисио дел Торо- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруга, Кариера, Националност

Бенисио, бикът е пуерторикански актьор и продуцент, който работи в развлекателната индустрия от 1987 г. Този актьор е най-известен с портрета си на Хавиер Родригес във филма „Traffic“ от 2000 г., който му донесе няколко награди. Започва с изучаване на бизнес, но с нарастването на интереса му към актьорството той напуска бизнес класа и започва да учи актьорско майсторство. По същия начин той започва своята актьорска кариера по телевизията, преди да продължи да играе във филми. На 21 той е и един от най-младите актьори, избрани за ролята на поддръжник на Бонд. Освен актьорството, той също е озвучавал различни герои в различни филми и се е появявал в атракциите на тематичния парк през 2017 г.

Бързи факти

Пълно име Бенисио Монсерате Рафаел дел Торо Санчес
Професия Актьор и продуцент
Рождена дата 19 февруари 1967 г
Родно място Сан Герман, Пуерто Рико
Име на родителите Густаво Адолфо дел Торо Бермудес Фауста Геновева Санчес Ривера
Братя и сестри Един по-голям брат
деца Една дъщеря
Нетна стойност 2021 г 45 милиона долара
Височина 6 фута и 2 инча (1,88 м/188 см)
Тегло 90 кг (198 фунта)

Възрастта и биографията на Бенисио дел Торо

Бенисио дел Торо е роден на 19 февруари 1967 г. в Сан Герман, Пуерто Рико, като Бенисио Монсерате Рафаел дел Торо Санчес. Густаво Адолфо дел Торо Бермдес и Фауста Геновева Санчес Ривера, неговите родители, са били адвокати.
Густаво дел Торо, неговият по-голям брат, е изпълнителен вицепрезидент и главен медицински директор в медицинския център Wyckoff Heights. Освен това той е на 54 години и е роден под знака на Риби.

Освен това знайте за биографията, възрастта, националността, височината, нетната стойност и връзката на Роб Лоу .Височина, тегло на Бенисио дел Торо

Бенисио дел Торо има три националности: пуерториканска, испанска и американска. Той е от смесена раса, бял и испанец, според етноса си. Неговите предци са от испански, каталонски, баски, италиански и коренни американски произход. Освен това религиозните му убеждения са християнски. Освен това, той е висок 6 фута и 2 инча (1,88 м/188 см) и тежи около 90 кг (198 фунта). Освен това той има тъмнокафява коса и лешникови очи.

Бенисио дел Торо (Източник: Instagram)

Образование на Бенисио дел Торо

По отношение на образованието Бенисио дел Торо посещава две училища: Academia del Perpetuo Socorro (Академия на Дева Мария от Непрестанната помощ) и Академия Mercersburg. След това посещава Калифорнийския университет и специализира бизнес. Въпреки това, тъй като интересът му към избираемия му клас по драма нарасна, той отпадна от бизнес класовете. По същия начин той се записва в курсове по актьорско майсторство в Консерваторията по актьорско майсторство Стела Адлер в Лос Анджелис и Нюйоркския кръг в театралното училище Square.

Социална медия

Бенисио дел Торо няма акаунти в социалните медии.

С кого се среща Бенисио дел Торо? Връзка и дела

Що се отнася до личния живот на Бенисио, той се е срещал с различни жени. Преди това той се е срещал с Клари Форлани, Алисия Силвърстоун, Киара Мастрояни, Линдзи Лоън, Кимбърли Стюарт и други знаменитости. По същия начин той има дъщеря на име Далила от Кимбърли Стюарт, въпреки факта, че не е женен.

Как Бенисио дел Торо преследва кариерата си?

Бенисио дел Торо прави своя филмов дебют във филма от 1988 г. „Big Top Pee-wee“, където играе ролята на Дюк. На следващата година той играе Дарио във „V.“ През 1991 г. се появява и във филма на режисьора Шон Пен „Индианският бегач“. Той също така се появява във филмите от 1992 г. „Христофор Колумб: Откритието“, „Безстрашен“, и „Златни топки'. Торо също се появява във филмите от 1994 г. „Китайска луна' и „Плуване с акули'. През 1995 г. той поема ролите на режисьор, сценарист и продуцент за късометражния филм „Подчинение'. Другите му 1990 г. филми включват „Човекът от Кан“, „Баския“, „Радост“, „Излишен багаж“ и „Страх и омраза в Лас Вегас.“ През 2000 г. той се присъединява към актьорския състав на криминалната драма „Трафик“, играейки ролята на Хавиер Родригес. Това изпълнение му донесе номинация за Оскар.

По същия начин той се появява в The Pledge от 2001 г., 21 Grams and The Hunted от 2003 г., Sin City от 2005 г. и Things We Lost in the Fire от 2007 г. След това продуцира филма „Che“ от 2008 г., както и филма „The Wolfman“ от 2010 г., а през 2011 г. озвучава разказвача в „The Upsetter.“ На следващата година той се появява в „Savages“ и режисира „7 Days“ в Хавана'.
През 2013 г. той също има некредитирана епизодична роля в „Тор: Тъмният свят'. На следващата година той играе Танелир Тиван / Колекционера във филма за супергерои на Marvel Studios „Пазителите на галактиката'. В него участват Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста, Брадли Купър, Майкъл Рукър и Лий Пейс и др.

Нетната стойност на Бенисио дел Торо 2022 г

Бенисио дел Торо е много талантлив американски актьор, постигнал международно признание. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Бенисио дел Торо се оценява на 45 милиона долара.

Факти

  1. Той няма акаунт в социалните медии.
  2. В момента е необвързан.
  3. Имал е множество връзки.

Също така знайте за Боби Шмурда Биография, възраст, националност, етническа принадлежност, височина, нетна стойност,

Популярни Публикации