Бенедикт Къмбърбач - биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга

Бенедикт Къмбърбач , добре познат и много възхваляван английски актьор, работи в развлекателната индустрия от 1999 г. Той дебютира във филма от 1999 г. „Topsy-Turvy“ и след това започва работа в телевизията. Той направи своя телевизионен дебют в „Silent Witness.“ Дори преди да се премести в киното и телевизията, той беше свързан с театрални пиеси и първата му пиеса, озаглавена „Rat in the Skull“, беше представена премиерно на Edinburgh Festival Fringe през 1998 г. Освен това, той е играл в множество театрални и сценични пиеси, най-новата от които е пиесата, наречена „Letter Live“ в Union Chapel през 2019 г. По същия начин този многостранен актьор се е появявал в радиопиеси и е разказвал в множество филми и телевизионни сериали. Освен това той е предоставил гласа на различни герои в различни телевизионни предавания, филми и видео игри.

Бързи факти

Пълно име Бенедикт Тимоти Карлтън Къмбърбач
Професия актьор
Рождена дата 19 юли 1976 г
Родно място Лондон, Англия
Зодия Рак
родители Баща: Тимъти Карлтън
Майка: Уанда Вентам
Съпруга Софи Хънтър
деца Кристофър Карлтън, Хал Одън
Нетна стойност 40 милиона долара
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 6 фута и 1 инч (182 см/1,82 м)
Тегло 78 кг (172 фунта)
Измервания на тялото 42-32-14 инча
Цвят на очите Син
Цвят на косата Боядисано кафяво

Кой е Бенедикт Къмбърбач?

Бенедикт Тимоти Карлтън Къмбърбач е роден в Лондон, Англия, на 19 юли 1976 г. Той е отведен при баща актьор Тимъти Карлтън и майка актриса Уанда Вентам. Роден в Лондон и израснал в района Кенсингтън и Челси. Трейси Пийкок, доведената сестра на майка му от първия брак, също живее с него. Той е на 44 години и е роден под зодия Рак.

Колко висок е Бенедикт Къмбърбач?

Бенедикт Къмбърбач е от бял етнос и британска националност. Измерванията на тялото на Бенедикт са 42-32-14 инча, той има сини очи и боядисана кафява коса. Освен това, той е висок 6 фута и 1 инч (182 см/1,82 м) и тежи приблизително 78 кг (172 фунта). Той също така е добре известен със своя малък набръчкан нос и изсечени скули.Бенедикт Къмбърбач (Източник: Instagram)

Бенедикт Къмбърбач Образование

Що се отнася до образованието, Бенедикт Къмбърбач е получил образование в Brambletye School и Harrow School, където получава стипендия за изкуство. Той участва в различни произведения на Шекспир по време на дните си в Хароу, защото се интересуваше от актьорско майсторство. След това се записва в университета в Манчестър, където получава бакалавърска степен по драма. Освен това той получава магистърска степен по класическо актьорско майсторство от Лондонската академия за музикално и драматично изкуство.

кариера

Topsy-Turvy, първият филм на Бенедикт Къмбърбач, е пуснат през 1999 г. По-късно той се появява във филма от 2003 г. „Да убиеш крал.“ След тригодишна пауза той се завръща към киното през 2006 г. По същия начин той се появява във филми като „Amazing Grace“ през 2006 г. като Уилям Пит, „Другото момиче на Болейн“ през 2008 г. като Уилям Кери, „И сътворението“ през 2009 г. като Джоузеф Далтън Хукър.

Той се появява в три филма през 2010 г.: „Четири лъва“, „Трета звезда“ и „Доносникът.“ Освен това той се появява и във филма от 2011 г. „Tinker Tailor Soldier Spy“, шпионски трилър от Студената война, в който играе Питър Гуилъм. Другите му филми, „Боевен кон“ и „Разрушители“, излизат през същата година. По подобен начин той се появява като Смог и Некроманта в първата част от филмовата поредица „Хобит“, озаглавена „Неочаквано пътешествие“, през 2012 г. Той се връща към ролята на Смог в следващите два филма от поредицата, „Пущината на Смог“. “ през 2013 г. и „Битката на петте армии” през 2014 г.

С кого се среща Бенедикт Къмбърбач?

Бенедикт излизал с няколко зашеметяващи жени, включително Лидия Хърст, Лара Тайлър, Дакота Джонсън и други. След това той предложи на Софи Хънтър през ноември 2014 г. и те се ожениха на 14 февруари 2015 г. Първото им дете, Кристофър Карлтън, се роди през юни 2015 г., а второто им дете, Хал Одън, се роди през март 2017 г.

Нетната стойност на Бенедикт Къмбърбач

Бенедикт Къмбърбач е изключително талантлив и многостранен художник, който е натрупал голяма база от фенове и богатство в холивудската филмова индустрия. Очаква се нетната му стойност да бъде 40 милиона долара до октомври 2022 г.

Популярни Публикации