Бенджи Крол - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, приятелка

Бенджи Крол е известна в TikTok бразилска социална медийна личност. Бенджи Крол използва платформата предимно за споделяне на мемета, включващи популярни песни. Научете повече за Benji Krol Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Бенджи Крол
Дата на раждане: 14 декември 2000 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 1
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: Бразилия
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джордж Гарай
Нетна стойност 0 K
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 40-30-36
Националност бразилски
баща Друг Крол
Майка Александра Крол
Братя и сестри двама братя:
Twitter Бенджи Крол в Twitter
Youtube Бенджи Крол Youtube
Instagram Бенджи Крол в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Бенджи Крол

Възраст и биография на Бенджи Крол

Бенджамин Александър Крол е роден на 14 декември , 2000; той е роден на този свят. В момента Бенджи живее в Мадрид, Испания, но е родом от Бразилия. Сега той е на 22 години и е роден под знака на Стрелец. Освен това той е роден на Андре и Алехандра Крол. Баща му е англичанин и поляк, а майка му е аржентинка.
Томас и Роуи са двамата му братя.

Височина, тегло и измерване на тялото на Бенджи Крол

Бенджи е висок 6 фута и тежи приблизително 74 килограма. В резултат на това той има привлекателни черти, като остри лешникови очи и тъмнокафява призрачна коса. Освен това той има тънко тяло с размери на тялото 40-30-36 (гърди-талия-ханш). По същия начин бицепсите му са дълги 14 инча. Освен това размерът на обувките му е 9 (САЩ) или 40 (ЕС) (Великобритания).Бенджи Крол (Източник: Instagram)

Бенджи Крол Кариера, Професионален живот

Що се отнася до кариерата му, Бенджи навлезе на арената на социалните медии чрез vlogging. На 1 март 2014 г. той стартира своя едноименен канал „YouTube“. Бенджи, от друга страна, направи първата си публикация през март 2018 г., озаглавена „Какво има на телефона ми???“ В последвалото си видео Бенджи запозна зрителите си с косматия си приятел. Освен това каналът е смесен, където Бенджи публикува предимно влогове, реакции и видеоклипове с въпроси и отговори. В един от своите влогове Бенджи документира първия си учебен ден. Освен това той включи няколко свои приятели от училище във видеото.

Въпреки това, той запази логото на своето училище замъглено в целия влог, защото не искаше да разкрива името на училището. Бенджи е собственик на два акаунта в Instagram. В резултат един от тях се отдава на хобито си фотография. Освен това страницата е пълна със снимки, направени от Бенджи, които демонстрират таланта му на фотограф.

Освен това втората му страница в Instagram е обикновена, където публикува произволни снимки. Освен това на 1 март 2014 г. той стартира своя едноименен канал в YouTube. Той има над 1,22 милиона абонати и 33 607 504 гледания на своя канал.

Крол запознанства, връзки и афери

По отношение на сексуалната ориентация той е бисексуален. Освен това той е романтично свързан с друга звезда в социалните медии Хорхе Гарай, който започна да използва TikTok през 2018 г. В резултат на това двамата активно си сътрудничат в платформата, най-вече чрез танци и публикуване на кратки скечове.

Освен това, освен селфитата и случайните туитове за това колко нахален е Хорхе, нито един от тях не е обсъждал връзката си в дълбочина. В резултат на това е вероятно те да се сближат, след като Бенджи се премести в Испания, откъдето е Хорхе, и дори предприеха пътуване до Барселона, Испания, заедно през 2019 г.

Социална медия

Неговият Twitter акаунт в момента има над 973.2K последователи. Тя има над 2,1 милиона последователи в Instagram под името „@benjikrol“. Освен това тя има повече от 13,4 милиона последователи и 744,3 милиона харесвания. Неговият YouTube канал, който носи неговото име, има над 1,22 милиона абонати.

Бенджи Крол Нетна стойност 2022 г

Като популярна сензация в социалните медии, той може да направи много пари. Освен това представянето му в социалните медии може да бъде основният му източник на доходи. Той обаче има нетна стойност от около 0K към 2022 г.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 1.
  2. Той е двуполов.
  3. Той обича аниме.

Популярни Публикации