Бен Рьотлисбергер- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Бен Ротлисбергер , известен още като Биг Бен, е известен футболен куотърбек. Бен Ротлисбергер имаше успешна кариера в Питсбърг Стийлърс от Националната футболна лига. През цялата си кариера футболистът е получил множество награди и отличия.

Бързи факти

Пълно име: Бен Ротлисбергер
Дата на раждане: 02 март 1982 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Футболист
Държава: елен
Височина: 6 фута 6 инча (1,98 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 23 юли 2011 г
Съпруга Ашли Харлан
Нетна стойност 75 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лима, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Гимназия Findlay, Университет в Маями
баща Кенет Тод Ротлисбергер
Майка Айда Джейн Фуст
Братя и сестри Карли, Боб Ротлисбергер
деца Бенджамин Тод Ротлисбергер младши, Бейли Мари Ротлисбергер и Боди Ротлисбергер.

Биография на Бен Ротлисбергер

Бен Ротлисбергер е роден в Лима, Охайо, Съединените американски щати, на 2 март 1982 г. Бенджамин Тод Ротлисбергер старши е пълното му име. Към 2022 г. той ще навърши 40 години. Кенет Тод Ротлисбергер е негов баща, а Айда Джейн Фуст е негова майка.

Освен това той има двама братя и сестри. Имената им са Карли и Боб Ротлисбергер. В същото време той е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това той е от кавказки етнос. Зодията му е според астрологията.Бен Ротлисбергер Образование

По отношение на формалното образование той завършва гимназия в гимназия Findlay в родния си град. Завършва и висшето си образование в университета в Маями.

Височина, тегло на Бен Рьотлисбергер

Бен Ротлисбергер е много добре изглеждащ и има невероятна личност. Бившият футболист е висок около 6 фута и 5 инча. Докато той тежи 109 кг. Освен това, като говорим за цялостното измерване на тялото, числото все още не е разкрито. Цветът на очите му е кафяв, а косата му е черна.

  Бен Ротлисбергер

Бен Рьотлисбергер със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Бенджамин Тод Ротлисбергер е бивш футболист, който е представлявал Съединените щати многократно. Бен беше много активен в спорта от ранна възраст и се стремеше да бъде професионален спортист в някои спортове. Той беше капитан на отбори в спортове като футбол, бейзбол и баскетбол. Той беше капитан на отборите по футбол, баскетбол и бейзбол на Троян, докато беше в гимназията.

По-късно, като играч в университета Маями в Оксфорд, Охайо, той се концентрира върху футбола. Той е смятан за един от най-великите играчи в историята на футбола на университета в Маями. Той беше обявен за офанзивен играч на годината на MAC. Неговата фланелка номер 7 беше оттеглена от неговия отбор, Маями Редхоукс, като признание за изключителния му принос в кариерата. Това беше първият път в историята, когато номер на футболна фланелка беше оттеглен от град Маями.

Нетната стойност на Бен Рьотлисбергер

Бен Ротлисбергер живее щастлив живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е спечелил от работата си към днешна дата. Освен това общата му нетна стойност е около 75 милиона щатски долара към 2022 г.

Съпруга на Бен Ротлисбергер, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Бен Рьотлисбергер, той е женен. Той завърза възела с Ашли Харлан на 23 юли 2011 г. Те водят комфортен живот с три деца. Те са Бенджамин Тод Ротлисбергер младши, Бейли Мари Ротлисбергер и Боди Ротлисбергер.

Освен това той няма никакви връзки с други хора. В същото време той е прав по отношение на избора на пол. И той няма никакви противоречиви събития до днес.

Популярни Публикации