Бен Мокфорд - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бен Мокфорд е британски баскетболист, който сега играе за Cheshire Phoenix в Британската баскетболна лига (BBL) и за националния отбор на Великобритания. Знайте всичко за Бен Мокфорд - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Истинско име Бен Мокфорд
Псевдоним Бен
Известен като Баскетболен играч
Възраст на 32 години.
рожден ден 18 август 1989 г
Родно място Shoreham-by-Sea, Англия
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност бяло
Националност британски
Религия християнството
Височина прибл. 6 фута 2 инча
Тегло прибл. 78 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1-5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Бен Мокфорд

Бен Мокфорд беше роден на 18 август 1989 г , в Shoreham-by-Sea, Англия . Той е на 32 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Бен Мокфорд е пълното му име. Той е израснал във Франция, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин той е британски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, той е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина тегло

Бен Мокфорд е висок 6 фута 2 инча . Той тежи около 78 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Бен Мокфорд

Бен Мокфорд (Източник: Google)

Нетната стойност на Бен Мокфорд през 2022 г

Колко е нетната стойност на Бен Мокфорд? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници нетното състояние на Бен Мокфорд се оценява на между – милиона към октомври 2022 г. . Като професионален баскетболист той печелеше пари.

кариера

  • Мокфорд подписа краткосрочен договор с Bristol Flyers за сезон 2020–21 BBL на 10 декември 2020 г.
  • Мокфорд дебютира за националния отбор на Великобритания на 19 юли 2014 г. в приятелски мач срещу Латвия в Уорчестър, Англия.
  • Мокфорд направи първото си отлично представяне с отбора срещу Босна и Херцеговина в квалификация за Евробаскет 2015 на ФИБА, отбелязвайки 19 точки при 5/8 стрелба от три точки.
  • От 2014 г. до 2017 г. той беше редовен компонент на отборите на старши треньора Джо Прънти и бе избран да представлява Великобритания на FIBA ​​EuroBasket 2017.

Бен Мокфорд Гадже и запознанства

С кого се среща Бен Мокфорд? Отразявайки състоянието на връзката на Бен Мокфорд, той може да е необвързан. Той все още не се е женил, нито има деца. В момента той е зает да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, той може да чака перфектния си мач и ще прави двойки в бъдеще. Освен това той е поддържал добър профил и не е бил свързван с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации