Бен Карлин - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бен Карлин е YouTuber, който създава и публикува видеоклипове в YouTube за филми и други теми. Бен Карлин и брат му си сътрудничат, за да създадат и публикуват съдържание за филмови теории. Този YouTube канал, базиран в Съединените американски щати, натрупа значителна база от фенове през последните няколко години. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Бен Карлин, приятелка на Бен Карлин, нетна стойност на Бен Карлин, височина на Бен Карлин, кариера на Бен Карлин и още.

Бързи факти

Пълно име: Бенджамин Карлин
Дата на раждане: 25 октомври 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруга Алис Хейдънс
Заплата 265 хиляди долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Религия Кристиян
образование Радфордски университет
баща Джон Карлин
Майка Мери Карлин
Братя и сестри 1 (Джонатан Карлин)

Биография на Бен Карлин

Бен Карлин е 31-годишен актьор. Той е роден през 1989 г. и празнува рожден ден всяка година на 25 октомври. Карлин е израснал в Съединените американски щати с брат си Джонатан. Джон Карлин и Мери Карлин са негови родители. Той има две години по-голям брат на име Джонатан Луис Карлин.

Двамата братя са израснали заедно и са развили силна връзка.Бен несъмнено е добре образован човек, но подробности за основното и гимназиалното му образование сега не са известни. Той посещава университета Радфорд, получава бакалавърска степен по бизнес маркетинг и магистърска степен по мениджмънт. Образованието на Джонатан остава загадка.

Височина и тегло на Бен Карлин

Въпреки че елегантен YouTuber стои висок, точната му височина и тегло не са известни. Има кестенява коса и хипнотизиращи лешникови очи. Бледата му кожа и светлокафявата му брада му работят изключително добре.

кариера

Бен и Джонатан започват кариерата си в YouTube през 2012 г. Те започват с публикуване на произволни блогове и след това преминават към продуциране на видеоклипове за филми и телевизионни сериали. Техният канал в YouTube, „SuperCarlin Brothers“, има приблизително 2,1 милиона абонати и всеки техен видеоклип получава поне 100 000 гледания.

Заглавието на първия им видеоклип е „Super Carlin Brothers teaser“. Видеото е качено на 30 май 2012 г. и в момента има 130 хиляди гледания. Най-популярният им видеоклип, озаглавен „Теорията на Pixar“, събра над 10 милиона гледания. Другите му видеоклипове, които обсъждат теории за филма „Отвътре навън“, също са събрали над 6 милиона гледания.

Двойката е киноман и двамата са Potterheads. Известно е, че създават видеоклипове в YouTube, разпитвайки един друг за Хари Потър, което са нарекли Бен срещу Джонатан. Те са публикували 1085 видеоклипа до момента и са последователни в публикуването си. Джонатан публикува видеоклип всеки вторник, а Бен публикува видеоклип всеки четвъртък.

Всяко тяхно видео започва с фразата Хей, брат! Видеоклиповете на J завършват с фразата Ще се видим в друг живот, братко, докато тези на Бен завършват с фразата Ще се видим във вторник. Видеоклиповете на дуото за популярни филмови франчайзи като Star Wars, The Last Airbender и други филми на Pixar привлякоха широко внимание.

Бен Карлин Нет Уърт

Откакто надминаха 100 000 абонати в YouTube, братята Карлин спечелиха сребърен бутон за възпроизвеждане, както и златен бутон за възпроизвеждане за надхвърляне на един милион абонати. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Бен Карлин е неизвестна. Ние обаче знаем, че неговият канал печели приблизително 5k годишно.

Бен Карлин Гадже, Запознанства

И двамата от красивия братски дует са женени. Бен се ожени за Алис Хейнс през януари 2020 г. Той предложи брак на приятелката си през 2019 г. и по-късно двойката се ожени на сватба в стил Дисни.

Що се отнася до брат му Джонатан, той се сгоди за Бет, негова дългогодишна приятелка, на 5 декември 2014 г. Двойката се ожени през лятото на 2015 г. и посрещна първото си дете, Люк, през ноември 2017 г., последвано от близнаци, Ник и Нейт, през февруари 2020 г.

Братята Карлин поддържат безупречна представа за себе си и са избягвали лични и професионални скандали.

Популярни Публикации