Бен Филипс - Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, YouTube, кариера

Бен Филипс е сензация в YouTube, Instagram и Vine от Обединеното кралство. Бен Филипс е добре известен със своите шеговити видеоклипове и актьорски скечове. Той обича да прекарва време със семейството си, включително родителите, бабите и дядовците, домашни любимци и приятели. По същия начин Бен обожава своите фенове и общува с тях редовно чрез своите профили в социалните мрежи. Научете повече за нетната стойност на Бен Филипс, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, Youtube, кариера

Бързи факти

RealName Бен Филипс
Рождена дата 10 октомври 1992 г
Възраст 30 години
зодия Паунд
Късметлийско число 5
Щастлив камък Перидот
Щастлив цвят Син
Пол Мъжки
Професия Youtube звезда
Държава Великобритания
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение по отношение
Запознанства Джи Хейнс
Нетна стойност 3,5 милиона долара
Цвят на очите Зеленикаво-синьо
Цвят на косата Мръсна блондинка
Родно място Бридженд, Уелс
Националност британски
баща Дейв
Майка Мария
Братя и сестри Един полубрат (Елиът)
Facebook Бен Филипс във Facebook
Twitter Бен Филипс в Twitter
Youtube Бен Филипс Youtube
Instagram Инстаграм на Бен Филипс
Лична мрежа Лична мрежа на Бен Филипс

Възраст и ранен живот на Бен Филипс

Бен Филипс беше роден на 10 октомври 1992 г. в Бридженд, Уелс, Обединеното кралство. Той е роден под знака на Везни и е на 30 години. Той е британски гражданин.

Мария е името на майка му, а Дейв е на баща му. По същия начин той има полубрат на име Елиът Джайлс. Бен често включваше брат си в своите видеоклипове в YouTube, свързани с шеги. По същия начин той е включил родителите си в своите видеоклипове. Бен Филипс също обича да прекарва време с родителите и брат си. Освен това той обича да се шегува с тях и го прави често, както се вижда от видеоклиповете му в YouTube.Образованието и квалификацията на Бен Филипс в момента не са известни, както и имената на учебните заведения, които е посещавал. И като се има предвид възрастта му, Филипс трябва да е завършил гимназия и университет, освен ако не е отпаднал или е решил да прекрати по-нататъшно обучение.

  Възраст на Бен Филипс

Възраст на Бен Филипс

Височина и тегло на Бен Филипс

Колко висок е Бен Филипс? Той е висок 5 фута 6 инча и тежи 62 килограма. Другите му телесни измервания, като размер на гърдите, талията, бедрата и бицепса, все още не са налични, защото се преглеждат. Освен това има мръсна руса коса и зеленикаво-сини очи.

  Бен Филипс

Бен Филипс (Източник: Twitter)

Професионална кариера на Бен Филипс

По отношение на професионализма, Бен Филипс създаде YouTube канал на свое име. Той стартира канала на 4 септември 2014 г. и досега е получил 1 284 001 839 гледания. В канала си в YouTube той публикува видеоклипове с шеги, влогове, предизвикателства, забавни видеоклипове и различни други видеоклипове. Бен Филипс | TROLLEY THIEF – PRANK е първото видео, публикувано от Philips в неговия канал. Този видеоклип беше публикуван на 10 февруари 2015 г. и досега е получил над един милион гледания. По подобен начин Бен преди това е споделял видеоклипове на братовчед си Джо, но първите, които станаха вирусни, бяха на приятелката на тогавашния му син Харли, известна още като д-р Харли.

Бен беше вдъхновен от това и продължи да създава по-забавни шеговити видеоклипове. И в резултат на това тези видеоклипове, като ULTIMATE WATER BOMB – PRANK – ouch и Bird Poo PRANK, станаха огромни хитове, събирайки милиони гледания за кратък период от време. Освен това Бен започва да включва своя полубрат Елиът в своите видеоклипове. И някои от неговите видеоклипове с участието на брат му, като Tattoo Prank! – Елиът не е доволен, Chilli donuts – той полудява и WAX SLAP! – той губи късметлия си мустак, бяха добре приети от зрителите и публиката.

Нетната стойност на Бен Филипс

Колко е нетната стойност на Бен Филип? По отношение на печалбите и доходите. Неговото състояние се оценява на 3,5 милиона долара към 2021 г., а основният му източник на доходи е YouTube.

  Бен Филипс Нетуърт

Бен Филипс Нетуърт

Бен Филипс Гаджета и срещи

Коя е приятелката на Бен Филипс? Бен Филипс има връзка с Джий Хейнс. Неговата приятелка е YouTube звезда, както и геймър. Двамата са споделили свои снимки в съответните си профили в социалните мрежи. Те също са харесвани и ценени от своите фенове. Сега, когато става дума за предишния му любовен живот, той определено е излизал, но информацията по този въпрос е оскъдна. По същия начин Бен включи тогавашната си приятелка в един от видеоклиповете си.

Социална медия

Бен Филипс поддържа високо ниво на активност във всичките си акаунти в социалните медии. Той има 4,61 милиона абонати в YouTube и 1,8 милиона последователи в Instagram. По същия начин той има 13 милиона последователи във Facebook, 625,1 хиляди последователи в Twitter и 1,6 милиона последователи в TikTok.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 5.
  2. Щастливият му камък е перидот.
  3. Щастливият му цвят е син.

Също така, знайте за Нетна стойност на Шон Едуард Хартман, биография, възраст, височина

Популярни Публикации