Бен Бейли- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруга, нетна стойност, кариера

Бен Бейли е комик, продуцент, водещ и актьор от Съединените щати. Бен Бейли е добре известен в Ню Йорк с това, че е домакин на шоуто Cash Cab, спечелило наградата Emmy.

Бързи факти

Пълно име: Бенджамин Бейли
Дата на раждане: 30 октомври 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: комик, продуцент и актьор
Държава: елен
Височина: 6 фута 5 инча (1,96 м)
Семейно положение: развод
Развод Лорънс
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Боулинг Грийн, Кентъки
Националност американски
образование Университет Олд Доминион
Братя и сестри един

Биография на Бен Бейли

Бен Бейли е роден на 30 октомври 1970 г., в момента е на 51 години и е зодия Скорпион. Бенджамин Рей Бейли е пълното му име. Той е роден в Боулинг Грийн, Кентъки, но израства в Чатъм Бороу, Ню Джърси. Бен е по-малкият от двамата братя и сестри.

Образование на Бен Бейли

Този човек завършва гимназия Chatham Borough през 1988 г. като член на 76-ия и последен випуск на училището. Бен също посещава Old Dominion University в Норфолк, Вирджиния, преди да се премести в Лос Анджелис през 1993 г.Височина и тегло на Бен Бейли

Бен е висок 6 фута 6 инча. Другите размери на тялото му не са известни. В резултат на това теглото му, гърдите-талията-ханша, размерът на роклята и т.н. са неизвестни. Той обаче има кафяви очи и тъмнокафява коса. Бен е висок и привлекателен мъж.

 Бен Бейли

Бен Бейли (Източник: Instagram)

кариера

Бен, който е висок 6 фута 6 инча, получи предложение за работа като бияч в The Comedy Store, след като открадна цигара от мъж на паркинга. Според Бен, той разказвал истории с някои комедианти след работно време в The Comedy Store, когато Скип Е. Лоу, който по това време бил водещ, намерил историите на Бен за забавни и му предложил стендъп концерт.

Той е домакин на Discovery Channel и американската версия на Bravo на Cash Cab, телевизионно шоу, играно в такси, което Бен кара из Ню Йорк. Наскоро той се появи и в новия Shovio.com TalkBackTV. Бен предостави разказ за Smash Lab на Discovery Channel.

Освен това той беше домакин на Who’s Still Standing? по NBC от 2011 г. до 2012 г. По същия начин беше обявено на 13 май 2012 г., че шоуто няма да бъде подновено за втори сезон поради високи производствени разходи. Той се появява в реклами за DTE Energy и ALDI, и двете от които са базирани в Мичиган.

По същия начин, като домакин на Cash Cab, той получава номинации за Дневна Еми за Изключителен водещ на игрово шоу през 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 и 2013 г. и печели през 2010, 2011 и 2013 г. По същия начин шоуто получава номинации за Дневна Еми за Най-добро игрово шоу през 2008, 2009 и 2010 г.

Съпруга на Бен Бейли, брак

Лорънс и Бен се женят през 1997 г. За първи път се срещат в кръчма в Мористаун през 90-те години. За съжаление двойката се разведе през 2012 г. Освен това бившата двойка има две деца. Няма разкрити повече подробности за личния живот на Бен.

Нетната стойност на Бен Бейли

Към октомври 2022 г. нетната стойност на този комик се оценява на 6 милиона долара. Основният му източник на доходи може да са комедийните му изпълнения, както и актьорството и водещите програми.

Популярни Публикации