Belmont Cameli- Wiki, възраст, височина, приятелка, кариера, нетна стойност

Белмонт Камели е роден в Нейпървил, Илинойс американски актьор, модел и личност в социалните медии. Той стана повсеместен в интернет на 6 май 2022 г., след като участва във видеото на Netflix Along for the Ride.

Бързи факти

Пълно истинско име Белмонт Камели.
Възраст на 24 години.
Професия Актьор, модел и личност в социалните медии.
Година на раждане 01 март 1998 г.
Място на раждане Нейпървил, Илинойс, Съединени американски щати.
родители баща – Джоузеф Камел.
майка – Лесли Камели.
Братя и сестри Брат - Патрик Джей Камели.
сестра – Джулия Камели.
образование Завършвам.
Алма матер The College of DuPage Theatre School.
Нетна стойност (2022) 0K – 0K USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Религия Кристиян.
Зодия Риби.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 78 кг .
В лири: 171 паунда .

Belmont Cameli Възраст и ранен живот

Белмонт Камели беше роден на 01 март 1998 г , на родителите си, което означава, че е на 24 години към 2022 г. Той е роден в Съединените американски щати, в Нейпървил, Илинойс. Този актьор е отгледан в Нейпървил, Илинойс, където посещава местно училище. Камели беше един от онези ученици, които се занимаваха с различни спортове през ученическите си години. В същото време той започна да получава няколко предложения за моделиране. По време на студентските си години той реализира и желанието си да работи във филмовата индустрия. Белмонт посещава театралното училище College of DuPage, където усъвършенства актьорския си талант.

Височина и тегло на Belmont Cameli

Белмонт Камели е висок 6 фута и 1 инч . Тежи около 78 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Белмонт Камели

Нетната стойност на Белмонт Камели

Колко е нетната стойност на Belmont Cameli? От 2018 г. започва да работи като актьор. Освен това Белмонт преследва кариера на модел. Stewart Talent и Select Model Management го представляват. Along for the Ride и Saved by the Bell са две от най-известните й актьорски роли. Работата му по актьорско майсторство и моделиране осигурява по-голямата част от доходите му, което му позволява да генерира нетна стойност от 0 000 – 0 000 щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Камели започва своята актьорска кариера, като се явява на прослушване за FL Productions, местен театър. Този актьор се появява в много големи пиеси през този период от време, включително Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Jen’s Q&A, Footloose, A Reluctant Butterfly и други. Белмонт се появи като Cute Guy в епизод на Empire, озаглавен Love All, Trust a Few през 2018 г. По-късно същата година той беше избран за ролята на Marcus във филма The Husband. В този момент той започна редовно да получава актьорски задачи.

Следващият му проект е Most Guys Are Losers, в който играе Тревър. През 2020 г. той стана известен като актьор, след като участва в Джейми Спано в телевизионния сериал Спасен от камбаната. Той получи много похвали за представянето си във филма на Netflix Along for the Ride, чиято премиера беше на 6 май 2022 г. Режисьор на филма е София Алварес. Анди Макдауъл като Виктория, Дермът Мълроуни като Робърт, Кейт Босуърт като Хайди, Ема Пасароу като Одън, Женевиев Ханелиус като Лия и други са сред членовете на актьорския състав.

Белмонт Камели Гадже и запознанства

С кого се среща Белмонт Камели? Тази суперзвезда пази сексуалната си връзка в добре пазена тайна. В резултат на това ми е трудно да правя забележки на приятелката му и предишните недискретности. Сигурен съм, че този актьор е излизал в миналото, но имената им все още не са разкрити. Сега Белмонт е фокусиран върху професионалния си живот и се стреми да бъде един от най-успешните актьори в света. Надявам се в следващите дни той да разкрие самоличността на приятелката си на своите почитатели.

Популярни Публикации