Бел Делфин - възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Бел Делфин е косплейър, интернет звезда, модел и YouTuber от Южна Африка. В Instagram тя е най-известна със своя блясък и косплей модел. Нейните видеоклипове в Instagram имаха рискована и самопровъзгласила се странна естетика и често бяха вдъхновени от настоящите интернет меми и тенденции. Освен това тя стана известна, като споделяше изображения на облекла на феи и котенца в своя belle.delphine Instagram, който натрупа над 4 милиона фенове, преди да бъде деактивиран през юли 2019 г. Тя беше добре известна с това, че често добавяше имената на своите фенове към своите снимки. Научете повече за Wikipedia на Belle Delphine, профила, възрастта, височината, теглото, гаджето, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име Мери Бел Киршнер
Псевдоним Бел
Известен като Косплейър, звезда в социалните медии
Възраст 22-годишен
рожден ден 23 октомври 1999 г
Родно място Южна Африка
Знак за раждане Скорпион
Националност африкански
Етническа принадлежност/Раса Смесени
Височина приблизително 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло приблизително 68 Kg (149 lbs)
Измервания на тялото приблизително 42-32-38 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 6 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Бел Делфин, възраст и националност

Коя е Бел Делфин? Нейният рожден ден е 23 октомври 1999 г . Сега тя е на 22 години. Тя е от африкански произход и смесена раса. Нейната зодия е Скорпион. Нейното родно място е Южна Африка.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Бел Делфин? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра . Какви са телесните мерки на Бел Делфин? Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Размерите на тялото й са 34-26-35 сантиметра. По същия начин тя има размер на чашката на сутиена 33 C. Тя все още е фанатик на здравето. Тя има прекрасни лешникови очи и бели кичури. Бел Делфин

Бел Делфин позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Бел Делфин 2022 г

Каква е нетната стойност на Belle Delphine? Тя все още е добре позната в YouTube, където едноименният й канал има над 1,7 милиона зрители. Към 2022 г. нетната стойност на Belle Delphine се очаква да бъде повече от ,5 милиона (USD).

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Бел Делфин? Тя не е казала много за любовния си живот. Сега тя е необвързана и отдадена на работата си. Тя се надява някой ден да спечели Оскар за най-добра актриса.

Факти

 • Последното изтрито селфи на Бел е от март 2015 г.
 • Тя редовно споделя снимки на японски ахегао.
 • Киршнер започна да публикува свои снимки, на които позира в Instagram през 2018 г., с различна, самопровъзгласила се естетика на странно коте елф.
 • Киршнер се завърна в социалните медии през юни 2020 г., публикувайки музикален видеоклип в YouTube, пародиращ хита Gooba на американския рапър 6ix9ine.
 • Тя също е добре позната в сайтовете на социалните медии.
 • Тя има различен, харизматичен и жизнерадостен вид, напомнящ за някои от лейбълите, с които е работила в Съединените щати.
 • Тя може да повлияе на живота на хората с боп, който съдържа овластяващо послание да обичате себе си и да се откъснете от онези, които ви омаловажават!
 • Нейните видеоклипове в Instagram имаха рискована и самопровъзгласила се странна естетика и често бяха вдъхновени от настоящите интернет меми и тенденции.
 • Тя отиде в училище Priestlands в Лимингтън, Англия, но напусна, когато беше на четиринадесет.
  Фенове, фенове и доброжелатели все още могат да се включат и да я поздравят и да поддържат връзка с нея чрез предпочитания от тях сайт за социални мрежи.
 • С нарастващ отпечатък в социалните мрежи, тя несъмнено полага основата за успешно бъдеще и е сила, с която трябва да се съобразявате!
 • Тя цени феновете си мъже и признанието, което получава.

Популярни Публикации