Бека Тили разкрива интересни подробности за тайното си гадже

Бека Тили винаги е пазила в тайна фактите за връзката на нейния приятел. Тя рядко обсъжда дългогодишната си връзка с мистериозния си приятел. Когато все пак говори за това, тя предлага интригуващи факти. През 2020 г. тя каза, че е сигурна, че ще се оженят. И сега, докато отговаряше на запитванията на фенове в Instagram, Тили разкри още малко информация.

Бека Тили обсъди поверителността на връзката.

Тили кани своите последователи да изпратят нейните въпроси за отговори на 15 февруари 2022 г. Имам желание да отговоря на някои въпроси днес... ако имате такива? тя написа в първата си статия за деня. В отговор почитатели й изпращаха имейли със запитвания за любовния й живот, психично здраве и други теми. Първият въпрос се отнася до качествата, които тя търси в партньор. Фенът беше любопитен какво я привлича и какво я отблъсква.

 Бека ТилиНа въпроса какво иска в една връзка, Тили каза, че желае някой, който да я тласка да бъде по-добра и да я предизвиква. Тя също желаеше някой, който да се чувства като дом. Възпитаникът на бакалавъра харесваше постоянно чувство за безопасност и комфорт във връзката си. Що се отнася до неща, които я отблъскват, тя не харесва хора, които са лоши към работниците в сферата на услугите или са прекалено неприятни във всяка ситуация. Тя също така не искаше хора, които не обичат животните или имат твърде голямо его. Не е трудно да се мисли, че това са атрибутите на настоящия й любовник. Друг човек се обърна към нея за съвет за запознанства. Дойде от 30-годишен мъж, който никога не е имал връзка. Тили отговори с дълъг, подкрепящ отговор. Тя призова индивида да поеме риск с някой друг.

 Бека Тили

Тили призна, че да бъдеш сам за продължителен период от време е приятелски, но каза, че хората трябва да излязат от зоната си на комфорт, за да преживеят нещо по-значимо. Когато се срещате и се влюбвате, изведнъж се отваряте към нови възможности, които не винаги изглеждат сигурни, пише тя. Въпреки това тя призна, че влюбването е най-приятното усещане и се надява другият да им даде възможност да го изпитат. Позволете на някой да изпита колко сте страхотни, каза тя, завършвайки с емоджи с червено сърце. По-късно в разказа тя отговори на друг човек, който попита дали някога ще разкрие връзката си. Тили обясни, че да се криеш в социалните медии и да си личен в социалните медии не е едно и също нещо. Хората вече са си изградили мнение за връзката ми, а аз дори не съм го казал. Има ли смисъл защо искам да го пазя? — отвърна Тили. Тя обаче не изключи категорично да разкрие любовника си. Това ще бъде наше решение, каза тя в заключение.

Тайната връзка с гаджето на Бека Тили

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бека Тили (@beccatilley)

По време на въпросите и отговорите един фен попита дали тя има връзка. Тили каза, че съм в обвързана връзка. Почти четири години. Тя се срещаше с Робърт Греъм от The Bachelorette, преди да започне романтика с мистериозния си приятел. В края на 2018 г. тя започна да излиза с настоящия си приятел. Но тя току-що го спомена през юни тази година. Тогава, през септември 2019 г., тя посочи, че няма нищо ново по отношение на връзката си. Но както се чувства днес, тя в крайна сметка възнамеряваше да бъде честна за това. Най-фантастичното й разкритие досега се случи на 10 февруари 2020 г. Тя каза в един епизод от своя подкаст, Scrubbing In, че е 95% сигурна, че ще се омъжи за него. Като се има предвид склонността й към потайност, не би било шокиращо, ако се омъжи тайно за него и просто разкрие новината след това.

Популярни Публикации