Beheshta Arghand- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Бехеща Арганд е журналист, репортер и водещ на новинарския канал TOLO от Афганистан. Бехеща предизвика вълни, след като се появи по телевизията на живо и интервюира говорителя на талибаните Маулауи Абдулхак Хемад. Бяха изминали само два дни след като талибаните превзеха Афганистан. Въпреки факта, че тя беше първата жена, която направи това.

Бързи факти

Пълно истинско име Бехеща Арганд.
Известен с Като първата жена журналист, интервюирала говорител на талибаните.
Дата на раждане 1997 г.
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Зодия Не се знае.
Място на раждане Афганистан.
Професия Журналист, репортер 7 Водещ.
Нетна стойност 0 000 щатски долара, към 2021 г.
Националност Афганистан.
Религия ислям.
Етническа принадлежност азиатски.
Сегашен адрес Доха, Катар.
Най-висока квалификация Завършвам.
Училище Частно училище.
Алма матер Кабулски университет.
Цвят на очите кафяво.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг
В лири: 117 паунда
Цвят на косата Тъмно кафяво.

Възраст и ранен живот на Beheshta Arghand

Бехеща е родена през 1997 г., което я прави на 24 години към 2021 г. Националността на журналиста е афганистанец, а религията му е ислям. Нейната зодия също е неизвестна поради липсата на рождената й дата. Младата репортерка учи в Кабулския университет в Афганистан. Тя също завърши цялото си образование оттам. Взела е и курс по журналистика.

Височина и тегло на Beheshta Arghand

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Бехешта Арганд е висок 5 фута 3 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Бехеща Арганд

Beheshta Arghand Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Бехеща Арганд? Към октомври 2022 г. Бехеща Арганд нетна стойност се смята, че е между 0k-200k . Отличната й професия на журналист очевидно е основният й източник на пари.

кариера

За да започне кариерата си, тя започва работа в няколко новинарски канала и радиостанции, след като завършва журналистическата си степен. Тя започна работа като журналист, репортер и водещ за новинарския канал TOLO в началото на 2021 г. Тя стана известна, след като даде интервю с говорителката на талибаните. Сега обаче талибаните се опитват да наложат медийно затъмнение. Арганд в крайна сметка напусна нацията, особено за дамите, които се появяват по телевизията. Няма допълнителни факти относно кариерата на млад журналист.

Съпруг и брак на Beheshta Arghand

Кой е съпругът на Бехеща Арганд? Бехеща Арганд се опитва да пази личния си живот скрит от медиите. Тя се омъжи за съпруга си г-н Арганд на частна сватбена церемония в родния си град.

Популярни Публикации