BeastEater - възраст, биография, гадже, нетно състояние, височина, религия

Стефани Маргаручи е американски актьор, хореограф и знаменитост в социалните мрежи, известен като BeastEater. BeastEater също е направил някои модели. Тя също така натрупа голям брой фенове на страниците си в социалните мрежи. Разгледайте повече за BeastEater Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Стефани Маргаручи
Дата на раждане: 02 август 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Танцьор, модел, YouTuber, Instagram звезда, TikTok звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло: 55 кг
Семейно положение: по отношение
Запознанства Маркъс Олин
Нетна стойност 900 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Размер на тяло 34-24-38
Родно място Вегас, Невада
Националност американски
Братя и сестри две сестри
Youtube Стефани Маргаручи в Youtube
Instagram Стефани Маргаручи в Instagram
Марки N/A
Хоби Танци, Пеене

Биография на BeastEater, възраст, семейство, братя и сестри и детство

BeastEater's истинското име е Стефани Маргаручи, тя е родена на 02 август 1997 г. Тя е от Лас Вегас, Невада, в Съединените щати. В момента BeastEater е на 24 години и е зодия Лъв. Тя и двете й сестри са израснали заедно. Самоличността им обаче остава неизвестна. Семейството й идва от Аржентина. Тя е дипломирана и добре образована, според квалификацията си. Завършила е гимназия в Невада.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е BeastEater? Стефани е прекрасна млада дама със слаба фигура. Тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Размерите на гърдите, бедрата и ханша са 34-24-38 сантиметра. Тя също така има размер на чашката на сутиена 32B и номер на обувките 5. (САЩ). По същия начин размерът на роклята й е 3. (САЩ).  BeastEater

BeastEater с гаджето си Източник: Instagram

Нетна стойност на BeastEater и социални медии

Каква е нетната стойност на BeastEater? Стефани е добре позната в социалните мрежи. Нейното име в Instagram, „@beasteater“, има над 578 хиляди фенове. YouTube каналът „Маркъс и Стеф“ има над 379 хиляди зрители. По същия начин тя има над 10,2 милиона фенове и повече от 316,9 милиона харесвания.

Нетната стойност на BeastEater се очаква да бъде около 0 хил към октомври 2022 г. Основният й източник на приходи е рекламата, но тя все още има поддръжници. Каналът й в YouTube дори й носи прилична сума доходи.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Стефани винаги се е интересувала от танци, хореография и моделиране още от тийнейджърска възраст. Стефани израсна, за да стане добре известна и да спечели много похвали и признателност за изключителната си работа и отдаденост на нещо, от което беше наистина ентусиазирана. Тя стартира в социалните мрежи със своите хип-хоп танци. Стефани ежедневно прави и качва видеоклипове с танци в интернет. Сега тя има над 578 хиляди абонати в Instagram. Тя дори използва YouNow, за да предава на живо на своите последователи.

В момента BeastEater споделя танцови видеоклипове на своите страници в Instagram и TikTok. Тя стартира и два канала, наречени „Маркъс и Стеф“, със сензацията на TikTok Маркъс Олин. BeastEater също е една от най-добрите танцьорки и Instagram звезди сред всички танцьорки и Instagram звезди, които сме представяли досега.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на BeastEater? В резултат на това е разбираемо, че нейният личен и любовен живот винаги са в светлината на прожекторите и вниманието. В момента тя е в приятелство с Маркъс Олин, очарователен мъж. Той също е звезда на TikTok с над 2,6 милиона фенове. Те на практика бяха обсипани с обич от последователите си, които искаха да ги виждат повече. Ето защо те създадоха страницата на Маркъс и Стеф в YouTube, където публикуват шеги и други публикации, свързани с двойки.

Сега BeastEater се радва на комфортен и стабилен живот с фантастична работа и грижовно семейство. Тя все още не се страхува да говори за любовния си живот в социалните мрежи. Тя често публикува снимки на любовта си в социалните мрежи, демонстрирайки присъщата си и искрена обич към него.

Факти

  • В момента BeastEater споделя танцови видеоклипове на своите страници в Instagram и TikTok.
  • По същия начин тя стартира и два канала, наречени „Маркъс и Стеф“, със сензацията на TikTok Маркъс Олин.
  • BeastEater също е една от най-добрите танцьорки и Instagram звезди сред всички танцьорки и Instagram звезди, които сме представяли досега.
  • В резултат на това е разбираемо, че нейният личен и любовен живот винаги са в светлината на прожекторите и вниманието.

Популярни Публикации