Баскетболните съпруги на звездите Dj Duffey и Nia Dorsey влязоха в интензивна битка

Тази вечер в Basketball Wives DJ Duffey отказа да покани Ния на нейно изпълнение, защото тя вярваше, че ще бъде неудобно сред дамите. По-рано в епизода Ния се опита да се извини на Ангел за публикацията си в Instagram за бебешки душ, но Ангел повярва, че извинението на Ниа е неискрено.

Дъфи започна деня след събитието в Лас Вегас, че когато се успокои, тя изпрати съобщение на Ния да дойде на шоуто. Дъфи каза още, че никога не е отказвала поканата на братовчедката на Ния Нория за събитието. Нория вярваше, че е избрана, защото не беше съгласна с другите дами. Ако Ния и Нория не искаха да присъстват на рождения ден, Дъфи ги помоли да напуснат. Сестрите отказаха да си тръгнат и започнаха да се изправят срещу Дъфи, обвинявайки останалата част от групата, че са част от това гимназиално лайно.

По време на сбиването Дъфи хвърли хартиена чиния по Ния, която отговори, като хвърли други неща по Дъфи. Ситуацията бързо се влоши и Брук се опита да спре женските да се бият. Впоследствие Брук се присъедини към сбиването и хвърли чаша по Нория. Нория възнамеряваше да удари Брук, но вместо това нарани Бранди. Наложи се охраната да се намеси и да отведе женските. Dj Duffey

Феновете на Basketball Wives обвиняват Брук за контузията.

Докато Нория хвърляше чашата по Бранди, Брук беше тази, която започна да хвърля чаши и чаши по сестра си. Феновете на Basketball Wives я наказаха за подбуждането на „насилствената“ фаза на сбиването.

Какво се случи на Basketball Wives тази вечер?

Тази вечер момичетата отлетяха за Лас Вегас с частен самолет, за да отпразнуват рождения ден на Дъфи. Ангел обсъди приказката с Ния. Ния се опита да й се извини, но не повярва, че е искрено. Ния обвини Дъфи, че е включил Рокстар в конфликта, като му е дал разказа, който според нея е ненужен. Дженифър обясни на жените, че Ния не се интересува от този въпрос, тъй като има дете извън брака. Ния и Ангел излязоха на разходка и решиха проблемите си.

 Брук

Впоследствие на Ния беше отказан достъп до нейното шоу от Дъфи. Дъфи възнамеряваше да спре да диджейства след събитието, но тя избра да не го прави. Тя каза още, че ще започне да прави песни. Дъфи се срещна с Френч, музикален продуцент, за да го убеди да си сътрудничат по проект. Тя също се опита да уреди среща между французите и британците. Дъфи каза, че никога преди не е виждала такъв британски кикот. Малайзия и Джаки се помириха и прегърнаха, слагайки край на спора си.

Според резюмето на епизода,

По време на ваканцията във Вегас напрежението нараства, докато Ния се опитва да се извини на Ейнджъл, но другите момичета са скептични относно нейната искреност. Дъфи прави последното си DJ шоу, но се замисля дали да се откаже завинаги.

Популярни Публикации