Бащата на Тор Микелсен напусна колежа, за да научи жонглиране - Ето нещата, които не знаехте за него

Тор Микелсен е добре известен като син на известния датски актьор Ларс Микелсен. Ларс направи своя актьорски дебют в датския телевизионен филм Mappen. След това той си осигури редица успешни части, за които работата му получи похвала от критиците. Той е известен с ролите си в драматичните сериали The Killing, House of Cards, Star Wars Rebels, Sherlock и Borgen. Получава почетната награда Reumert (2011) и международната награда Emmy за най-добра актьорска игра.

Бързи факти

Пълно име Тор Микелсен
Първо име тор
Фамилия Микелсен
Професия Дете на знаменитост
Националност датски
Бащино име Ларс Микелсен
Баща професия актьор
Име на майката Анет Стовелбек
Професия майка актриса
Полова идентичност Мъжки
братя и сестри Лю Стовелбек
Дата на раждане 2001 г

Ларс напусна колежа, за да учи жонглиране.

Ларс завършва гимназия и след това служи девет месеца в основна военна служба, преди да се запише в университета, за да учи биология. Той напусна колежа, когато се заинтересува да се научи да жонглира. Записва се в училището за жонгльори, където прекарва пет години, като се учи да жонглира, да кара велосипед и да диша огън. Анет, бъдещата му съпруга, го мотивира да се научи да жонглира.

  Тор Микелсен

Тор Микелсен (Източник: Google)Той е женен за своята любов от колежа.

Ларс се ожени за приятелката си от колежа Анет Стовелбек. Първоначално се срещнаха, докато бяха в гимназията на новогодишно парти. По това време Анет беше само на осемнадесет години. Двамата излизаха дълги години, преди да се оженят. Най-хубавият аспект от любовната им история беше, че родителите на Анет признаха любовта им. Те в крайна сметка слязоха надолу по пътеката през 1989 г. Те бяха женени почти три десетилетия.

Малка сватбена церемония

Това беше малка сватбена церемония с присъстващи само близки приятели и семейство. Сватбата се състоя в кметството на 10 октомври 1989 г.

Родителите му също са страхотни изпълнители.

Майка му Анет е добре известна с ролите си във филми като A Better World, Welcome to Park Road и Itsi Bitsi. През 2000 г. тя дебютира в датската комедия Италиански за начинаещи.

Братя и сестри

Тор има един по-голям брат, Лу Стовелбек. Братът му е взел фамилията на майка си. Разликата във възрастта между братята е шест години. Лю тръгва по стъпките на родителите си. Посещава драматично училище в Одензе. Lue участва с майка си в шестия сезон на Badehotellet. Той също е осигурил основния глас за Спайдърмен. Той беше награден със статуетката Reumert за изпълнението си в Shame 3.

Племенникът на Мадс Микелсен

Актьорството изглежда е част от семейството. Той е племенник на професионалния актьор Мадс Микелсен. Тор е най-известен със злите си изпълнения във филмите за Джеймс Бонд 'Казино Роял' и 'Железният човек'. Той е главният герой в наградената екшън игра Death Stranding. Английският глас на Клиф, погледът и улавянето на движение бяха обработени от него. Той е получил няколко отличия.

  Тор Микелсен

Тор Микелсен (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетното състояние на Тор Микелсен е около 2 милиона долара към октомври 2022 г . Той е син на известни актьори, които изкарват добре. Имаме нетното богатство на баща му и чичо му.

Популярни Публикации