Бащата на Кай Нап се подложи на тест за бащинство, за да се увери, че тя е негова дъщеря

Кай Нап е добре известен с това, че е дете на знаменитост. Тя е дъщеря на Райън Филип, американски актьор, най-известен с изпълненията си във филмите „Знам какво направи миналото лято“ и „Жестоки намерения“, и Алексис Нап, актриса и модел.

Бързи факти

Пълно име Кай Нап
Първо име Кога
Фамилия Оскъдна
Рождено име Кайлани
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Райън Филип
Баща професия Актьор, филмов продуцент, режисьор, сценарист
Име на майката Алексис Кнап
Професия майка актриса
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Рак
братя и сестри Ава Елизабет Филип, Дякон Рийс Филип
Дата на раждане 6 юли 2011 г
Възраст 11 години

Любовната връзка на родителите й беше кратка.

Райън и Алексис Нап, нейните родители, излизаха за кратко. Те започнаха да се срещат през лятото на 2010 г. и се разделиха през октомври същата година. Алексис разбра, че е бременна с Кай месец след като се разведоха. По това време тя снима So Undercover. Алексис пробва Pitch Perfect три седмици след раждането на Кай.

Баща й направи тест за бащинство, за да се увери, че тя е негова дъщеря.

Райън, баща й, не беше ясно дали той е баща й по това време, тъй като те вече се бяха развели, когато стана известно за бременността на Алексис, така че той избра да направи тест за бащинство. Но той беше от страната на майка й, когато тя роди в медицински център Cedars-Sinai.  Кай Нап

Тя има двама по-големи полубратя.

Кай има двама по-големи полубратя и сестри, Ава и Дийкън, от брака на баща й с носителката на Оскар актриса Рийз Уидърспуун. Райън и Рийз първоначално се запознават по време на партито за 21-ия рожден ден на Рийз през 1997 г. След това двойката участва в Жестоки намерения на следващата година, преди да се ожени на 5 юни 1999 г., когато тя е бременна в шестия месец с първото им дете, дъщеря Ава. Дийкън, техният син, е роден през 2003 г. През 2006 г. Рийз подава молба за развод, като твърди, че има непреодолими различия. През 2008 г. разводът им приключи.

Райън стана родител за първи път на 25 години. Хората често бъркат дъщеря му с брат му, тъй като той все още изглежда млад и дързък. Райън призна в програмата на Джеймс Кордън през 2016 г., че тогавашната му 17-годишна дъщеря е унизена, защото той изглежда толкова млад и понякога се бърка с брат й, което я отблъсква. Той също така каза, че е бил подготвен да бъде млад родител, тъй като е израснал, отглеждайки деца в детско заведение, което майка му е притежавала по това време.

С кого се среща баща й в момента?

Райън започва да се среща с австралийската актриса Аби Корниш след развода си с Рийз, която среща в продукцията на Stop-Loss през 2006 г., докато все още е женен за Рийз. Бившата двойка беше обвинена в изневяра на бившата му съпруга след развода, но той отрече. Райън и Аби се разведоха през 2010 г. след четири години брак. Между 2010 г. и 2011 г. той имаше романтика с актрисата и певица Аманда Сейфрид. През лятото на 2010 г. той имаше връзка с Алексис Нап, с която по-късно се разведе.

  Кай Нап

След развода си с Кнап той започна да се среща със студентката по право Паулина Слагтър, с която се сгодиха през 2015 г. и прекратиха годежа им през 2016 г. след пет години заедно. По-късно Райън прекрати тримесечната си връзка с модела Елси Хюит, която подаде жалба срещу него през 2017 г., заявявайки, че той я е ритал, удрял и блъскал надолу по стълбите. Случаят беше решен през 2019 г. Райън публикува в Туитър снимка на себе си и приятеля си Мат Син, почиващи край огъня на Коледа на 2021 г., което предизвика спекулации, че е признал, че е хомосексуален. Син по-късно изясни, като публикува отново снимки на модела Бейли Додж и нейния приятел в същата поза и на същото място с надписа „Не, Райън Филип не излезе“; ето ги приятелките. Въпреки това, малко след слуховете, че се среща с Додж, Райън беше забелязан с група жени в луксозната си кола, където една жена с тъмна коса седеше в скута му.

Нетна стойност

Кай все още не е започнала кариерата си, така че имаме нетната стойност на баща й Райън Филип, който е натрупал значително състояние от успешната си кариера в шоубизнеса, с нетна стойност от 30 милиона долара към момента. Освен актьор, той е и бизнесмен, филмов продуцент, режисьор и сценарист.

Популярни Публикации