Бащата на Броуди Джо Хамилтън е изоставен от баща си, когато не е бил дори на една година

Броуди Джо Хамилтън е най-малкото дете на Леърд Хамилтън и Габриел Рийс.

Бързи факти

Пълно име Броуди Джо Хамилтън
Първо име Броуди
Презиме защото
Фамилия Хамилтън
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Леърд Хамилтън
Баща професия американски сърфист
Име на майката Габриел Рийс
Професия майка Американска професионална волейболистка, спортен говорител, моден модел и актриса
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Козирог
Дата на раждане 1

Преди да отпразнува първата годишнина, баща й напусна семейството.

Laird Hamilton е роден на 2 март 1964 г. в Сан Франциско на родители L.G. Зерфас и Йоан. Той беше само на годинка, когато баща му внезапно изостави майка му и него. Майка му се бореше с обстоятелствата, но се опитваше да отгледа детето си по подходящ начин. Те се преместиха на Хаваите, когато той беше на три години. Тя срещна сърфиста и дизайнера на сърф Уилиан Стюарт в Хавай и двамата се влюбиха.

  Броуди Джо Хамилтън

Броуди Джо Хамилтън (Източник: Google)По-късно се оженили и заживели там. Той също осинови Лейрд Хамилтън. Леърд Хамилтън посещава училище само в Хавай, след като се премества там. От детската градина до гимназията бях подложена на тормоз. От детската градина до завършването на гимназия той е бил подложен на тормоз от ученици. Децата го дразнеха, тъй като беше толкова светлокож и имаше руса коса.

Щастливо женен и добре настроен в живота

Майка й (Габриел Рийс) и баща й (Лейрд Хамилтън) се срещнаха през 1995 г., когато майка й представи програмата „Екстремистът“. По това време и двамата имаха връзка със съответните си съпрузи. Не беше любов от пръв поглед, но те харесаха нещо един в друг след интервюто. Този лейрд Хамилтън се жени за Мария Соуза и има момиченце на име Изабела. По-късно той разкри, че е нещастен и се е развел с първата си съпруга Мария Соуза.

Изабела Хамилтън, полусестрата на Броуди Джо Хамилтън, беше отгледана единствено от Габриел Рийс.

Те бяха на Хаваите, докато Габриел Рийс беше в Калифорния. Но това не му попречи да се влюби в нея. Двойката започна да живее заедно едва осем дни след срещата и той се премести в Калифорния, за да прекарва повече време с нея. След две години запознанства, двойката завърза сватбата. На 30 ноември 1997 г. те се ожениха. Оттогава те са силни и обединени. Баща й е опитен виден уейв сърфист, докато майка й е професионален волейболист, спортен коментатор, актьор и моден модел.

Тя има двама по-големи братя и сестри.

Тя има двама по-големи братя и сестри. Изабела Хамилтън, неговата полусестра от страна на баща си, е една от тях. Рийс Виола Хамилтън, родена през октомври 2003 г., е друга. Тя е с пет години по-голяма от нея.

  Броуди Джо Хамилтън

Броуди Джо Хамилтън (Източник: Google)

Дядо ми по майчина линия беше убит при самолетна катастрофа.

Нейният дядо по майчина линия (Робърт Едуардо Рийс), жител на Тринидад, загива при самолетна катастрофа. Майка й беше само на пет години, когато трябваше да се справи с такъв проблемен проблем толкова млада в живота. Това е трудно обстоятелство за едно петгодишно дете.

Нетната стойност на Броуди Джо Хамилтън през 2022 г

Нетната й стойност все още не е известна. Въпреки това, Състоянието на майка й, Габриел Рийс, е 10 милиона долара към 2022 г. Съобщава се, че баща й, Леърд Хамилтън, струва 10 милиона долара. Нейната годишна заплата е 1,8 милиона долара. Тя изкарва прехраната си като волейболистка, актриса, модел и водеща на спортни предавания. Като модел тя участва в няколко известни публикации като ELLE, Shape Outside и Women Sports and Fitness.

Любопитни факти

  • Тя е на дванадесет години. На 1 януари тя празнува рожден ден.
  • Тя е ездач, който обича конната езда.
  • Габриел Рийс, нейната майка, е висока 1,91 метра.

Популярни Публикации