Бащата на Амели Кроос татуира нейна снимка в ръката си

Амели Кроос е дъщеря на Тони Кроос, немски професионален футболист, който играе като полузащитник за един от най-великите клубове в света Реал Мадрид, както и за националния отбор на Германия.

Бързи факти

Пълно име Амели Кроос
Първо име Амели
Фамилия Кроос
Дата на раждане 20 юли 2016 г
Възраст 5 години
Професия Дете на знаменитост
Националност Немски
Държава на раждане Германия
Бащино име Тони Кроос
Баща професия футболист
Име на майката Джесика Кроос
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Рак
братя и сестри Леон Кроос и Фин Кроос

Амели Кроос Био

Амели е родена на 20 юли 2016 г. и вече е на четири години. Тя е второто дете на семейството. Тони Кроос и Джесика Кроос, нейната майка, я раждат. Тя споделя живота си с двамата си братя Леон Кроос, роден на 14 август 2013 г., и Фин Кроос, роден на 26 март 2019 г. Тя е любимото дете на Тони в семейството.

Как се казва баща й?

Тони е немски професионален футболист, който играе като полузащитник за един от най-известните отбори в света Реал Мадрид, както и за националния отбор на Германия. Смятан е за един от най-добрите полузащитници в света. Тони е роден на 4 януари 1990 г. от майка си Биргит Камер и баща си Роланд Кроос. Тони е роден в семейство, обичащо спорта; майка му, Биргит, е бивша немска състезателка по бадминтон и сега е учителка по спортна биология.  Амели Кроос

Амели Кроос (Източник: Google)

Роланд, баща му, е бивш професионален футболен треньор и борец. Той прекарваше много време във футбол, затова не беше много добре в училище. Въпреки това той постоянно полагаше най-добрите си усилия във футбола. Започва футболната си кариера като нападател, но в крайна сметка преминава в централен халф. Баща му го научи да играе футбол с брат си и сестра си, докато растеше.

Тони Кроос беше наречен Сервитьорът с причина.

Тони беше наречен Сервитьорът по време на лятното Световно първенство заради изключителните си способности за подаване. Хората му дадоха прозвището, защото беше изключително прецизен в прехвърлянето на топката към своя съотборник през целия мач. В мач от Мондиал 2014 срещу Португалия той прехвърли топката 76 пъти на партньора си от 79 подавания.

Тони татуира портрет на Амели Кроос на ръката си

Тони татуира на ръката си снимка на дъщеря си Амели, носеща розови слънчеви очила, малко след мача от Световната купа: Тони татуира портрет на дъщеря си Амели, носеща розови слънчеви очила, на ръката си малко след мача от Световната купа. В знак на почит към Амели той я татуира на втория й рожден ден. Това също показва колко е близък с дъщеря си и я обича. Той също така татуира образа на сина си на следващата си ръка.

  Амели Кроос

Амели Кроос (Източник: Google)

Установено е, че Тони е заразен с COVID-19.

Тони даде положителна проба за COVID-19 на 14 май 2021 г. и беше поставен в изолация. За съжаление, поради COVID-19, той не участва във финала на сезона в Ла Лига срещу Виляреал. В резултат на това решението на Реал Мадрид да играе без Тони в последния ден от Ла Лига беше сърцераздирателно.

Семейно положение

Тони се ожени за съпругата си Джесика Фарбър на 13 юни 2015 г. след раждането на първия им син Леон. Джесика е негова приятелка откакто беше в колежа. Първоначално се запознават в училище, тъй като са учили в едно училище. Джесика му помагаше с домашните.

  Амели Кроос

Амели Кроос (Източник: Google)

Нетна стойност на Амели Кроос през 2022 г

Очаква се нетното състояние на баща й да бъде 25 милиона долара към октомври 2022 г , а източникът му на доходи е като професионален футболист.

Популярни Публикации