Барни Харис- Биография, съпруга, възраст, нетна стойност, височина, кариера

Барни Харис (роден през 1997 г.; на 24 години) е известен актьор, медийно лице, инфлуенсър, звезда в социалните медии и интернет личност от Лондон, Англия. Той е известен с ролята си в прочутия сериал на Netflix „Колелото на времето“.

Харис стана известен, след като отказа предложение да участва във втората част от поредицата „Колелото на времето“. Цялата поредица от първото продължение все още не е пусната. Според докладите Донал Фин ще играе Мат Каутон в преработката на „Колелото на времето“.

Освен това, Барни се появява в няколко телевизионни предавания и филми. Възрастта, родителите, приятелката, биографията, wiki, нетната стойност, кариерата, височината и фактите на Барни Харис могат да бъдат намерени в цялата статия.Ранен живот и Уикипедия

Барни Харис не е казал нищо за точната си рождена дата. Според докладите той е роден през 1997 г. в Лондон, Англия, Обединеното кралство. Той е на 24 години (към 2021 г.).

Получава основното си образование в местно училище в своя район. След това той посещава реномиран колеж, за да завърши гимназиалното си образование. Допълнителна информация за неговите квалификации не е известна. Още от ученическите си дни той е силно повлиян от актьорството.

  Барни Харис

Барни Харис

Факти за Барни Харис.

Пълно истинско име Барни Харис.
Дата на раждане 1997 г.
Възраст (към 2021 г.) 24 години.
Професия Актьор, телевизионна личност и медийно лице.
Място на раждане Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Националност британски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Местна гимназия в Америка.

Националност и етническа принадлежност на Барни Харис

Барни е много сдържан човек. Според някои интернет източници майка му е домашна майка, а баща му притежава малък бизнес в квартала. Въпреки задълбочените търсения в мрежата, не успяхме да намерим информация за баща му или майка му.

Всякаква допълнителна информация за брат му и сестра му засега се пази. Той е ревностен последовател на християнската вяра. Той е от кавказката етническа група от бялата раса.

Барни Харис Гадже и запознанства

Барни Харис е млад, интелигентен и надарен актьор. В интернет има много снимки на Харис и колегата му. Хората също се интересуват да научат повече за приятелката му. Е, Барни не е казал нищо конкретно за личния си живот.

Той предпочита да пази връзката си в тайна. За момента го смятаме за свободен, тъй като няма точна информация за приятелката му.

Бащино име/майка/сестра/брат на Барни Харис

баща Г-н Харис.
Майка Г-жа Харис.
Брат Името не е известно.
сестра Ще се актуализира.

Актьорска кариера, филми и телевизионни предавания на Барни Харис

Барни винаги е искал да бъде актьор и е ходил на уроци по актьорско майсторство, за да усъвършенства занаята си. Той прави актьорския си дебют през 2015 г. с филма „Всички пътища водят към Рим“. Според страницата му в IMDB той се е появявал в няколко филма и телевизионни предавания.

Той изигра Тайлър във филма и спечели милиони сърца с изпълнението си. След това той изобразява Нед в телевизионния сериал „The Hollow Crown“. Сладката Мади Стоун, Clique, Brighton Beach, A Brixton Tale и други са сред другите му творби.

Нетна стойност и заплата на Барни Харис

Нетното състояние на Барни Харис се оценява на 1-2 милиона долара към октомври 2022 г. Той и семейството му живеят охолен и спокоен начин на живот. Не знаем много за личния му живот, защото той не е разкрил нищо за него.

Височина, тегло и физическа статистика на Барни Харис

Височина (прибл.) Във футове инчове: 6 фута.
Тегло (прибл.) В килограми: 67 кг.
Пиърсинг Нито един.
Номер на обувка 7 САЩ.
Цвят на косата Светлокафяво.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите Син.
Татуировки Нито един.

Кратки факти за Барни Харис

  • В социалните медии има множество фалшиви акаунти на Харис.
  • Барни не е особено активен в Instagram, Twitter или Facebook.
  • Обича да си прави селфита с телефона си.
  • Харис и колегите му са присъствали на множество събития.
  • Отдаден е изцяло на актьорството.
  • Известният актьор обича да пътува със семейството си на различни места.
  • Има красиви сини очи и къдрава коса.
  • Барни Харис понякога обича да пуши цигари.

Популярни Публикации