Baratunde Thurston ще бъде представен като домакин на предстоящото шоу America Outdoors

Водещият на America Outdoors Баратунде Търстън е писател, активист и от време на време комик, който ще дебютира в заглавната програма по PBS на 5 юли 2022 г. в 21:00ч. В епизода Baratunde Thurston ще пътува из цялата страна, за да проучи как пейзажите влияят на начина, по който американците живеят, работят и взаимодействат с природата. Търстън също е номиниран за Еми водещ, който е работил за The Onion, съветвал е Белия дом на Обама и е написал бестселъра на New York Times „Как да бъдеш черен“. Той също така получи наградата за социално въздействие на iHeartRadio Podcast Awards 2020 за съвместно създаване и хостване на How To Citizen заедно с Baratunde.

Баратунде Търстън, водещ на All About America Outdoors

Баратунде Рафик Търстън е роден във Вашингтон; баща му починал, докато бил малък, а майка му издържала семейството, работейки като контрольор на валутата. Има и по-голяма сестра. След като завършва образованието си в Sidwell Friends School, той получава диплома по философия от Харвардския университет през 1999 г. Започва кариерата си през 1999 г. като сътрудник в The Management Network Group, където работи четири години, преди да се присъедини към Unravel Media като договорен продуцент и съветник.

 Баратунде ТърстънТой също е съосновател на Jack and Jill Politics, черен политически блог, чието отразяване на Националната конвенция на Демократическата партия през 2008 г. е запазено от Библиотеката на Конгреса. Той дори работи като дигитален директор на The Onion, преди да започне комедийния/технологичен бизнес Cultivated Wit. Според биографията му Thurston също така служи в бордовете на BUILD.org и Brooklyn Public Library.

Според Брайън Уилямс от MSNBC, изявленията на родения в Бруклин бяха възхвалявани като една от най-добрите лекции на TED за всички времена през 2019 г. Търстън беше награден и от ACLU на Мичиган за промяна на политическия и социален пейзаж един по един смях. Други отличия включват номинация за награда Бил Хикс за провокираща мисъл комедия, включване в списъка на The Root на 100-те най-важни афроамериканци и включване в списъка на Fast Company на 100-те най-креативни хора в бизнеса. Неговата изключителна способност да интегрира теми от култура, раса, политика и технологии, за да обясни настоящето и бъдещето на нацията, е широко призната. Гледната точка на Thurston и значителната му работа подтикнаха бившия президент на САЩ да нарече последния като човек, когото трябва да познава.

 Баратунде Търстън

Америка на открито от Баратунде Търстън

Part2 Pictures продуцира новия сериал от шест епизода America Outdoors за градовете побратими PBS (TPT). Според PBS, зрителите на America Outdoors ще:

Проследете автора на бестселъри и подкаст Баратунде Търстън, докато пътува из различните пейзажи на страната, за да изследва как те влияят върху начина, по който хората работят, играят и се занимават с природата. Открийте по-добро познание за нашата страстна и сложна връзка с природната среда, от въглищни работници, превръщащи пчелари в Апалачите до черни сърфисти, ловящи вълни в Лос Анджелис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Baratunde Thurston (@baratunde)

Гледайте епизод 1 на America Outdoors, озаглавен Долината на смъртта: Животът цъфти, на 5 юли, за да обиколите най-горещата зона на Земята, да станете свидетели на ултра-маратонец, тичащ в летните горещини, и да научите още много интригуващи факти за региона.

Популярни Публикации