Bang Si-hyuk дари 3,50 милиона долара на обществения фонд на Корея в помощ на бедни тийнейджъри

Банг Си-хюк , председателят на HYBE, е допринесъл с 5 милиарда KRW (около ,50 милиона) в Community Chest of Korea за подпомагане на нуждаещи се младежи. Главният изпълнителен директор на HYBE, Банг, стана 13-ият участник, който има персонализирана сума на подарък, като допринесе значителна сума, според изявление, публикувано от Community Chest of Korea. Ако сумата на дарението надхвърли 1,00 милиарда KRW (около 2 000 USD), дарението се счита за персонализирано. След това фондът се променя, за да отговаря на предпочитанията на сътрудника, имитирайки един подарък. Мотивацията на Bang Si-altruistic hyuk да дарява значителни парични средства е да помогне на тийнейджъри и деца, които не посещават училище или са в заведение за грижи, където могат да се сблъскат с предразсъдъци. С помощта на различни системи за поддръжка изпълнителният директор възнамерява да изгради система, която ще позволи на нуждаещите се деца да живеят нормален живот.

Нетизените оценяват приноса на Bang Si-kind hyuk.

Bang Si-hyuk, човекът зад BIGHIT Entertainment (преди HYBE Labels) и световноизвестната момчешка група BTS, е възхваляван онлайн от K-netizens за своя внимателен жест и посланието зад него. Bang, известен също като Hitman Bang, присъства на събитието, което се проведе в централата на Community Chest of Korea в центъра на Сеул, и сподели следното:

Напреднах като музикален композитор и предприемач благодарение на помощта и подкрепата на много хора. Открих, че помощта, която получих, е отлична за човешкото развитие. Избрах да направя този подарък, защото искам да върна на обществото това, което получих.

 Банг Си-хюк

Той продължи:

По време на този процес обмислях какво би било необходимо, за да се помогне на младежите да се развият в личности, способни да ръководят нашето общество. Този подарък е направен с цел набиране на средства, за да могат младежи в тежка нужда да следват с увереност своите стремежи.

Онлайн K-pop феновете и нетизените благодарят на Bang, а някои дори са изненадани от огромната сума. Това е много за броя на приносите в развлекателния сектор, написа един човек, докато друг добави: Нека го поздравим за добре свършената работа.

 Банг Си-хюк

Bang има значително музикално разбиране в резултат на работата си като продуцент и автор на песни. Bang Si-hyuk подаде оставка като главен изпълнителен директор на 1 юли 2021 г., за да продължи дейностите си по музикално продуциране. Той също направи вълни, когато Forbes Asia го нарече самотния милиардер в развлекателния бизнес. В други новини, момчешката банда BTS на HYBE Label започна да планира големия си концерт, Yet To Come, в Бусан в събота, 15 октомври 2022 г. Мега концертът е напълно безплатен за посещение и може да се види онлайн.

Популярни Публикации