Bananabrea - Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Bananabrea е стриймър на Twitch и личност в социалните медии от Съединените щати. Тя е добре известна с участието си в Grand Theft Auto V. (GTA 5). Тя има над 169 хиляди последователи в Twitch и редовно стриймва. Нейният канал е класиран на 74-то място сред каналите на Grand Theft Auto V. Bananabrea също има канал в YouTube с над 22 хиляди абонати, но тя е по-видима на тези платформи. Включете се, за да научите повече за Wiki на Bananabrea, биография, възраст, височина, тегло, срещи, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други интересни факти за нея

Бързи факти

Истинско име Джоан
Псевдоним Bananabrea
Известен като Twitch Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 30-те години
рожден ден ЧЕ
Родно място Съединени щати
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби ЧЕ

Bananabrea Възраст и националност

На колко години е Bananabrea? Точната й дата на раждане не е известна. Вероятно е на трийсет. Тя е от смесен етнос и има американско гражданство. Освен това тя също има братя и сестри. Тя е добре образована, според образованието си. Джоан е първото име на Bananabrea.

Височина, тегло и измерване на тялото на Bananabrea

Колко висок е Bananabrea? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Тя има прекрасни тъмнокафяви очи и руса коса. Какви са телесните мерки на Bananabrea? Размерите на тялото й са 34-28-40 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.Прочетете също за RanbooLive (Twitch Star) Нетна стойност, биография и възраст

Кариера на Bananabrea като Twitch Star

Bananabrea има широк спектър от интереси и знания, както и общително и топло присъствие в социалните медии. Тя се фокусира върху създаването на висококачествено съдържание и разширяването на канала си в Twitch. По същия начин тя играе различни герои и хората по целия свят обожават нейните творения. Нейните видеоклипове са разнообразни и забавни; тя често експериментира с нови ъгли или материали и активно си сътрудничи с редица личности в социалните медии. Тя е много изобретателен човек, който е нетърпелив да опитва нови неща и да изследва нови пътища.

  Bananabrea нетна стойност

Bananabrea

Нетната стойност на Bananabrea 2022 г

Каква е нетната стойност на Bananabrea? Тя има естествена способност да се свързва със зрителите и е много общителна. Тя също демонстрира чувството си за хумор и забавление в шеги и предизвикателства, включени в нейните видеоклипове. Нетната стойност на Bananabrea се оценява на между 300 000 и 400 000 долара към октомври 2022 г.

Bananabrea гадже и срещи

Кой е гаджето на Bananabrea? В момента е необвързана. Тя също е голям фен на животните. Няма повече информация за личния й живот.

Факти за Bananabrea

  • Bananabrea споделя своите ежедневни дейности и взаимоотношения със своите зрители, като им дава поглед върху живота си.
  • Тя има добро чувство за стил и мода, както и вроден талант за фотография.
  • Нейният видеоклип в TikTok на песента на Били Айлиш, с което съм, има над 150 хиляди гледания.
  • Тя има разнообразна група от фенове и последователи поради топлата си и загадъчна личност.
  • Нейната работа показва желанието й да признае други изпълнители.

Прочетете също за възрастта, биографията, височината и нетната стойност на Scarra (Twitch Star). .

Популярни Публикации