Бам Маргера- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Бам Маргера , заедно с други членове на популярния франчайз Jackass, е известно име, когато става въпрос за комедийни каскади; някои дори биха казали, че той е кралят на комедийните каскади. Той е успешен скейтбордист в допълнение към своите каскади, актьорско майсторство и други начинания в развлекателната индустрия. Славата му се разпространи сред хората около него, включително бившата му съпруга Миси Ротщайн. Тя е актриса, модел, телевизионна риалити звезда и фотограф, но бракът й с Бам Маргера, който продължи от 2007 до 2012 г., я изведе до известност. Научете повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Бам Маргера

Бързи факти

Пълно име: Миси Ротщайн
Дата на раждане: 3 юни 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: развод
Развод Бам Маргера
Нетна стойност 5 милиона долара
Заплата 42 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-24-32
Родно място Спрингфийлд
Националност американски
образование Penn State University
Майка Мариан Ротщайн
Facebook Миси Ротщайн във Facebook
Twitter Туитър на Миси Ротщайн
Instagram Инстаграм на Миси Ротщайн

Коя е Миси Ротщайн? Биография и възраст

Мелиса Ротщайн е роден на 3 юни , 1980 , в Спрингфийлд, Пенсилвания, САЩ. Тя е 41 години . Тя е родена от самотна майка Мариан Ротщайн - информацията за баща й в момента е неизвестна. Що се отнася до образованието, Миси посещава гимназията в Честър, където се среща с Бам за първи път, но те не са нищо повече от приятели. Миси продължава образованието си в Пенсилванския държавен университет, където получава бакалавърска степен по комуникация.

  Миси Ротщайн

Миси Ротщайн с бившия си съпруг (Източник: Instagram)Как Миси Ротщайн преследва кариерата си? Професионален живот

Миси вече се е стремила да бъде модел в ранна възраст; обаче, без подходяща възможност, тя бързо изостави мечтите си и се задълбочи в актьорството и риалити телевизията. Първата й филмова роля е в Haggard, режисиран от бъдещия й съпруг Бам Маргера, с участието на Маргера, Райън Дън и Брандън ДиКамило. Миси има само още една актьорска роля оттогава, като Hot Nurse във филма Minghags от 2009 г., режисиран от Бам Маргера и Брандън ДиКамило.

Мелиса и Бам се свързаха отново в средата на 2000-те и той й помогна да получи няколко актьорски концерта, по време на които започнаха романтична връзка. Когато връзката им стана публична, всички искаха да знаят всичко за новата приятелка на Бам. Тя обаче успя да скрие почти всички важни подробности от живота си. Независимо от това, точно преди брака си, двамата стартираха Bam's Unholy Union, телевизионен риалити сериал за съвместния им живот, който се излъчваше от 2006 до 2007 г. Тя и Бам продължиха да си сътрудничат и Миси получи няколко други роли, включително една в Bam Margera Presents: Къде е #$&% Дядо Коледа? през 2008 г., в който участваха Бам, Брандън Новак, Марк Багър и други. В комедийния стил на Бам Маргера, темата на филма беше празнуването на Коледа и намирането на Дядо Коледа.

Освен това, Миси позира гола за Playboy, с Бам като гост фотограф; първоначално тя беше против, но след известно убеждаване от страна на Бам, тя прие предложението, което несъмнено увеличи обществената й популярност.

С кого се среща Миси Ротщайн? Връзка и дела

Двамата се познават от гимназията; те подновиха връзката си и започнаха да се срещат в средата на 2000-те. Двойката се ожени на 3 февруари 2007 г. в хотел Loews в центъра на Филаделфия, с много известни личности, включително Райън Дън, който почина през 2011 г. Двойката имаше щастлив брак до 2010 г., когато между тях възникнаха проблеми. Те започнаха да живеят в различни градове, а не в различни къщи и Бам започна да има афери не с една, а с две жени. На 1 ноември 2012 г. бракът им е обявен за невалиден.

Миси Ротщайн Нетна стойност 2022 г

Бам много й помогна да създаде кариерата си, а Миси стана известна благодарение на връзката им и по-късно брака. Тази новооткрита слава само добави към богатството й, така че чудили ли сте се някога колко богата е Миси Ротщайн към началото на 2019 г.? Според надеждни източници, Нетното състояние на Ротщайн може да достигне 5 милиона долара към 2022 г . Ако тя продължи кариерата си, нетната й стойност несъмнено ще се увеличи през следващите години.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Щастливият й камък е Ахат.
  3. Щастливият цвят на Миси Ротщайн е жълт.

Популярни Публикации