Б. Смит - Wiki, Биография, Смърт, Височина, Нетна стойност, Съпруг, Брак

Б. Смит е известна американска фигура. Б. Смит е предприемач, ресторантьор, модел, писател и бизнесдама от Съединените щати. Освен това тя беше телевизионен водещ. През цялата си кариера тя е работила с различни агенции за модели и е била представена в различни престижни публикации.

Бързи факти

Пълно име: Барбара Смит
Дата на раждане: 24 август 1949 г
Възраст: 72 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: единадесет
Дата на смъртта: 22 февруари 2020 г
Пол: Женски пол
Професия: Модел, ресторантьор, автор
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Дан Гасби
Развод Доналд Андерсън
Нетна стойност 8,5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Евърсън, Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия християнството
образование Саутморландска гимназия
баща Уилям
Майка Флоренция
деца Фонд Гасби

Биография на Б. Смит

Б. Смит е родена в Еверсън, Пенсилвания, на 24 август 1949 г. Барбара Илейн Смит е пълното й име. Уилям беше нейният баща, а Флорънс беше нейната майка. Има малко информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. В същото време тя е американска гражданка и вярваща християнка. Освен това тя беше от афро-американско потекло. Тя притежаваше, според астрологията,

По отношение на формалното образование, тя завършва гимназия Саутморленд в родния си град. По-късно в живота си тя завършва обучението си в колеж.Смъртта на Б. Смит

Б. Смит не присъства физически с нас днес. Тя почина на 22 февруари 2020 г. на 70-годишна възраст. Съпругът на Б. Смит, Дан Гасби, потвърди смъртта й. Той е починал от ранна болест на Алцхаймер, според докладите, след като е бил диагностициран с болестта през 2013 г. на 64-годишна възраст.

Височина и тегло на Б. Смит

Смит притежаваше енергизираща личност и притежаваше изключителни физически характеристики. Изваяният модел беше висок приблизително 5 фута 6 инча. Освен това тя тежи 59 кг. Освен това косата й беше черна и очите й бяха черни. Въпреки това, тя не е споменавала преди това измерването на цялото тяло в нито един друг публичен форум.

кариера

Б. Смит постигна голям успех в кариерата си на модел, писател, бизнесдама и ресторантьор. Що се отнася до нейната кариера на модел, тя е работила с различни агенции, включително Wilhelmina Models. В същото време тя беше редовен посетител на Ebony Fashion Fair. Освен това тя е била представена в много списания.

По отношение на външния си вид в списанието, тя е една от първите афроамериканки, които красят корицата на Mademoiselle. Междувременно тя се появява в различни телевизионни реклами за известни марки като Mercedes-Benz, Verizon, Colgate Palmolive Oxy и много други. Освен това тя се е появявала в различни телевизионни предавания, като B. Smith с panache.

Докато тя също беше успешен ресторантьор, притежаващ множество заведения. Тя дори притежаваше ресторант във Вашингтон, историческата гара Beaux-Arts Union Station. Освен това тя беше автор. Тя е автор на няколко книги, включително „Забавление и готвене за приятели“ на Б. Смит. Докато нейният съпруг, Дан Гасби, е изпълнителен продуцент на Essence Awards и също така служи в борда на директорите на Camelot Entertainment Sales Inc.

Нетната стойност на Б. Смит

До смъртта си Смит води охолен начин на живот. Благодарение на богатството, което е натрупала чрез различните си професии. Към момента на смъртта му общата й нетна стойност е приблизително 8,5 милиона щатски долара.

Б. Смит съпруг, брак

По отношение на романтичния и личен живот на Б. Смит, тя е била омъжена по време на смъртта си. Беше обвързана с Дан Гасби. Те се ожениха през 1992 г. в лутеранската църква 'Свети Лука' в Манхатън. Дан Гасби служи като изпълнителен продуцент на Essence Awards и също така служи в борда на директорите на Camelot Entertainment Sales Inc.

Освен това преди това тя се омъжи за Доналд Дон Андерсън. Те се женят през 1986 г. и остават заедно до приблизително 1990 г. Тя няма деца от нито един от браковете си. Докато беше омъжена за Дана Гасби, тя имаше доведена дъщеря на име Дана Гасби. Тя беше откровена за предпочитанията си по пол. Освен това тя не е участвала в никакви спорни събития.

Популярни Публикации