Бък Секстън - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бък Секстън е радиопредавател, политически анализатор и автор, базиран в Манхатън, Ню Йорк. Той е известен с програмата си „Шоуто на Бък Секстън“. Той често се появява като коментатор по сигурността на Fox News Channel и CNN.

Бързи факти

Пълно истинско име Бък Секстън.
Псевдоним Бък.
Възраст (към 2021 г.) 40 годишен.
Професия Радиоводещ, политически коментатор и автор.
рожден ден 28 декември 1981 г
Място на раждане Манхатън, Ню Йорк, Съединени щати.
Сегашен адрес Манхатън, Ню Йорк, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер 1. Училище Св. Давид.
2. Regis High School.
3. Университет Амхърст.
Нетна стойност 0k-700k USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове – 6′ 1″
Тегло (прибл.) В килограми – 70 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян
Зодия Козирог.

Възраст и ранен живот на Бък Секстън

Бък е роден на 28 декември 1981 г. в Манхатън, Ню Йорк, в християнско семейство от средната класа. Той е Козирог, тъй като е роден през декември. Освен това той ще бъде 40 годишен през 2021 г. Що се отнася до обучението му, Секстън посещава училището Сейнт Дейвид като дете и получава основно образование, преди да се запише в гимназия Regis в Ню Йорк. В крайна сметка той завършва университета Амхърст с бакалавърска степен. по политически науки.

Височина и тегло на Бък Секстън

Бък Секстън е висок 6 фута 1 инч . Той тежи приблизително 70 кг (121 фунта). Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Бък Секстън

Бък Секстън

Нетната стойност на Бък Секстън

Колко е нетната стойност на Бък Секстън? Бък безспорно е усърден и ентусиазиран човек, който прави много пари чрез професията си. Въпреки че той никога не е обсъждал приходите си, някои източници оценяват нетната стойност на Бък Секстън на 0k-700k USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

талантливият водещ започва кариерата си като стажант изследовател в Съвета за международни отношения. След това работи за Централното разузнавателно управление от 2005 г. до 2010 г. Бък също е служил като офицер от разузнаването в Ирак и Афганистан. Отделът за разузнаване се занимаваше с опасенията за борба с радикализацията и тероризма. Бък също беше член на полицията в Ню Йорк (NYPD). Работил е като водещ на три от най-популярните национални консервативни радио предавания, Шон Ханити, Ръш Лимбо и Глен Бек.

Бък също беше съ-домакин на ежедневното новинарско шоу на TheBlaze TV Real News. Програмата се излъчва от 2012 г. до 2014 г. През делничните дни той също излъчва радиопрограма по TheBlaze Radio Network. През 2014 г. Секстън се присъедини към мрежата на CNN. През 2017 г. той започва да представя радио програма, наречена America Now, която впоследствие променя на собственото си име през 2018 г. Той също така беше водещ на програмата The Hill.

  Инфографика за биография на Бък Секстън

Биография на Бък Секстън

Съпруга на Бък Секстън, брак

Секстън сега е в любовна връзка и преди беше женен за Моли Секстън. Въпреки че няма подробности кога са се оженили. Двамата се срещаха дълго време, преди да се оженят на великолепна сватбена церемония. Личната информация на двойката все още не е разкрита. Освен това те все още нямат деца заедно.

Популярни Публикации