Азури Елизабет Ървинг- Възраст, гадже, височина, родители, нетна стойност

Азури Елизабет Ървинг е добре известно дете на знаменитост. Азури Елизабет Ървинг е добре известна като дъщеря на Кайри Ървинг, известен играч от НБА. Научете повече за Азури Елизабет Ървинг Възраст, гадже, нетно състояние, височина, родители

Бързи факти

Пълно име: Азури Елизабет Ървинг
Дата на раждане: 23 ноември 2015 г
Възраст: 5 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Родно място Тексас, Далас
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Религия Кристиян
баща Кайри Ървинг
Майка Андреа Уилсън

Биография и ранен живот

Азури Елизабет Ървинг е роден на 23 ноември 2015 г. и вече е на пет години. Тя е родена в Далас, Тексас, и има американско гражданство. Тя идва от християнско семейство и е от афроамерикански произход.

Азурия е родена под слънчевия знак Стрелец. Преминавайки към неговите роднини, тя е родена от Кайри Ървинг и Андреа Уилсън. Баща й Кайри Ървинг е известен баскетболист на Кливланд Кавалиърс. Андреа, нейната майка, също е бивша кралица на конкурс за красота. Тя също е самотен родител. По отношение на нейния образователен статус, тя може да се обучава домашно. Може да е в начално училище, защото е само на пет години.Височина и тегло

Азури е прекрасно момиченце. Родителите й обаче не разкриват точните й мерки. Всъщност тя е във фаза на растеж и може да има различна физическа статистика след няколко години.

Нейната кариера

Тя все още не е започнала кариерата си и все още е в ранното си детство като 5-годишно момиченце. Тя стана известна като дъщеря на Кайри Ървинг.

Професионалната кариера на Кайри Ървинг

Kyrie започва своята баскетболна кариера през 2009 г. с неговата College Group в Duke University. Той играе в Дюк Колидж под ръководството на старши треньора Майк Кжижевски. След това той беше избран от Кливланд Кавалиърс в Драфта на НБА през 2011 г. Неговите способности бяха поразителни и той беше награден с наградата за Новобранец на годината в НБА за сезона за 2012 г. Кайри направи заглавия във всеки американски вестник през 2012 г., след като австралийският национален отбор го избра за Олимпийските игри.

Той предпочете да говори с Америка и отказа да се свърже с Австралия. Кайри нарани показалеца си срещу протестиращите в Далас през 2012-13 г. Той пропусна три седмици поради контузия. По-късно през този сезон той отбеляза 40 точки в Медисън Скуеър Гардън, за да стане най-младият играч в НБА.

Ървинг представляваше Съединените щати в 2014 FIBA ​​Ball World Container. Той помогна на своя отбор да стигне до финала и да се смеси триумфално, спечелвайки златна награда. Той беше обявен за мъжки състезател на годината в САЩ по топка през 2014 г. Играта му през сезон 2015-16 беше впечатляваща, тъй като той помогна на отбора да спечели шампионата на НБА през 2016 г. Той спечели златен медал през 2016 г. за речта си пред Група САЩ на летните олимпийски игри. Той е и един от четиримата членове на отбора на САЩ, спечелили шампионата на НБА и златен олимпийски медал през същата година. Ървинг се появява и по телевизията освен в спорта. Той се появи като гост в сцена на „Kickin' It“, комедийно телевизионно шоу, вдъхновено от военните изкуства, което се излъчваше по Disney XD от 2011 до 2015 г. Ървинг също е екранен герой и началник, появяващ се в Uncle Drew: Chapter 4 през 2015 г., Uncle Drew през 2018 г. и Uncle Drew: Глава 2 през 2012 г.

Azurie Нетната стойност на Елизабет Ървинг

По отношение на нетното състояние, детето на знаменитостта все още няма такова. Баща й, от друга страна, има огромна нетна стойност от 20 милиона щатски долара към октомври 2022 г. Той спечели тази малка сума пари от баскетболната си кариера.

Гадже и срещи

По отношение на състоянието на връзката й, тя очевидно е необвързана. Не е изненада, че тя не излиза с никого. Тя е по-загрижена за образованието си, отколкото за връзката си на тази възраст.

Популярни Публикации