Азиз Ансари- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Азиз Ансари е известен американски актьор, писател, режисьор, продуцент и комик, роден в Колумбия. Азиз Ансари е най-известен с ролята си на Том Хавърфорд в ситкома на NBC Parks and Recreation.

Бързи факти

Пълно име: Азиз Ансари
Дата на раждане: 23 февруари 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Серина Кембъл
Разделям Кортни Макбруум
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 40-35-37 инча
Родно място Колумбия. Северна Каролина
Националност американски
Етническа принадлежност мултирасов произход
Религия мюсюлманин
образование Бизнес училище Стърн на Нюйоркския университет
баща Шукат Ансари
Майка Фатима Ансари
Братя и сестри (Едно) Аниз Адам Ансари

Биография на Азиз Ансари

Азиз Ансари е на 38 години и е роден на 23 февруари 1983 г. Колумбия е мястото, където съм роден. Азис е американски гражданин, роден в Северна Каролина. По същия начин той идва от мюсюлманско семейство и е роден под знака на Риби. Азис, подобно на много други, е със смесен произход.

Като начало името на баща му е Шукат Ансари, а името на майка му е Фатима Ансари. Шукат е гастроентеролог, а Фатима е акушер-гинеколог. Азис има по-голям брат Аниз Адам Ансари, с когото е израснал. Аниз е автор.Височина, тегло на Азиз Ансари

Азиз Ансари е здрав и красив мъж, който обсъжда своята физическа статистика. Той е висок 5 фута 6 инча (1,68 м) и тежи приблизително 68 кг (149 фунта). По същия начин той има 12-инчови бицепси и 6-инчов размер на обувките (САЩ). Истинските му измервания на тялото (гърди-талия-ханш) са приблизително 40-35-37 инча. Освен това Азис има както черна коса, така и черни очи.

  Азиз Ансари

Азиз Ансари (Източник: Pinterest)

Образование на Азиз Ансари

Що се отнася до образованието му, Азис първо посещава Академията Марлборо. След това се прехвърля в училището за природни науки и математика на губернатора на Южна Каролина и завършва образованието си там. По същия начин той се записва в Нюйоркския университет Stern School of Business и се дипломира през 2004 г. с бакалавърска степен по бизнес по маркетинг.

кариера

Азис започва кариерата си на комик още докато е в колежа. Той се появява в Upright Citizens Brigade Theatre и в седмични предавания като Invite Them Up.

Азис и неговите приятели комици Роб Хюбел и Пол Шеер си сътрудничиха по късометражни филми с режисьора Джейсън Уолинър. Те работиха заедно, за да създадат красиви сериали като Shutterbugs и Illunionators. Азис се появява в комедията на NBC Parks and Recreation през 2008 г. От 2009 до 2015 г. той играе главния герой Том Хавърфорд в шоуто. Този сериал привлече Азис много внимание и похвали.

След това Азис се появи в оригиналния комедиен сериал на Netflix Master of None. След като първият сезон беше огромен успех, екипът пусна втори сезон на 12 май 2017 г. Освен това Азис беше домакин на филмовите награди на MTV през 2010 г.

Азис, който има огромен успех в телевизионната индустрия, също се появява в редица филми, включително I Love You, Get Him to the Greek, This is the End, 30 Minutes or Less и много други. Азис е написал и книга, озаглавена Modern Romance: An Investigation, която беше публикувана на 16 юни 2015 г.

Нетна стойност и награди на Азиз Ансари

Азиз Ансари е натрупал значително състояние в хода на кариерата си. Според онлайн източници към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на 20 милиона щатски долара. По същия начин Азис беше най-добре платеният комик. В момента той се радва на трудно спечеленото си богатство.

Азис е получил множество отличия през цялата си професионална кариера. През 2016 г. той получи първата си голяма награда на наградите Gotham за сериала си Master of None. Носител е на наградите IGN Summer Movie Awards в категорията за най-добро комедийно телевизионно изпълнение (2017), наградите Златен глобус в категорията за най-добро изпълнение на актьор в телевизионен сериал - мюзикъл или комедия (2018), наградите Gold Derby в категорията Комедиен епизод на годината (2017) и Primetime Emmy Awards в категорията за най-добър комедиен сериал (2017) за работата му по същия сериал. Азис също получи награди BAFTA/LA Britannia през 2017 г. Освен това той е номиниран за няколко награди.

Приятелка на Азиз Ансари, запознанства

Серина Кембъл е настоящата приятелка на Азис . Серена е физик от Дания. По подобен начин през 2014 г. той се среща с професионалния готвач Кортни Макбрум. Те обаче се разделиха през 2016 г.

Популярни Публикации