Ayesha Minhaj - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Хасан Минхадж е добре известен комик, който стана известен със своята специална стендъп комедия Homecoming King (2017, за която получи награда Peabody през 2018 г.) и след това получи шоуто си Patriot Act с Hasan Minhaj (2018). Хора, близки до него, като сестра му Айеша Минхадж, адвокат, се издигнаха до известност в резултат на славата му. Тя работи основно в района на залива на Сан Франциско и си е създала име в своята област. Разгледайте повече за Ayesha Minhaj Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Айеша Минхадж
Професия N/A
Рождена дата 1989 г
Родно място Алигарх, Утар Прадеш, Индия
Пълно име Айеша Минхадж
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 300 000 долара
Националност индийски
Етническа принадлежност азиатски
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен

Айеша Минхадж Детство

Айша Минаж е роден в Алигарх, Утар Прадеш, Индия, през 1989 г като дъщеря на индийските мюсюлмани Наджеме и Сиема Минхадж. Тя е на 32 години от 2021 г. По-големият й брат Хасан е роден в Дейвис, Калифорния, но майка й се завръща в Индия след няколко години, за да завърши медицинско училище, където е зачената Айеша, а баща й често я посещава. Айша и майка й се преместват в Съединените щати, когато тя е на осем години, и оттогава тя живее там. Тя нямаше представа за Хасан, а той нямаше представа за Айше до първата им среща. След като завършва гимназия, Айеша се записва в Калифорнийския университет в Лос Анджелис, където получава бакалавърска степен по политически науки през 2010 г., а след това продължава в Юридическия факултет на Университета на Пенсилвания, където получава докторска степен по право през 2015 г. .

Височината на Ayesha Minhaj (Източник: Twitter)Как Ayesha Minhaj преследва кариерата си? Професионален живот

Тя започва кариерата си като новинарски сътрудник на NBC News в станцията Bay Area, но след една година се връща на училище за своя JD; от юни до август 2013 г. тя работи като стажант по правни въпроси в офиса на главния юрисконсулт в района на Лос Анджелис за NBC Universal Media LLC. С нейния опит тя е наета през май 2014 г. от адвокатската кантора Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP и Affiliates, където остава четири месеца, преди да продължи.

Нейната популярност се дължи на семейните й връзки с Хасан, но тя също така си направи име. Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP и Affiliates я наеха като сътрудник по съдебни спорове през септември 2015 г. и оттогава тя заема позицията, значително увеличавайки репутацията и богатството си.

Нетна стойност на Айеша Минхадж 2022 г

Айеша се превърна в доста успешен адвокат от началото на кариерата си, което несъмнено увеличи богатството й. И така, чудили ли сте се някога колко е богата Айеша Минхадж в момента, през 2022 г.? Според надеждни източници нетната стойност на Minhaj може да достигне 300 000 долара към октомври 2022 г. Нейното състояние несъмнено ще нарасне през следващите години, ако приемем, че тя успешно продължи кариерата си.

С кого се среща Айеша Минхадж? Връзка и дела

Тя не беше много отворена в споделянето на подробности от личния си живот, но научихме няколко неща за този виден адвокат.

Засега Айша остава необвързана и отдадена на кариерата си. Ще ви държим в течение, ако тя разкрие личния си живот пред обществеността.

Социална медия

Айша натрупа значителна база от фенове в социалните медийни платформи, особено в Instagram, където има над 4000 последователи и споделя събития от личния си живот, като време, прекарано с брат си и родителите си, както и снимки от ваканциите си, като напр. тази от Париж, сред много други публикации. Така че, ако все още не сте фен на този виден адвокат, сега е чудесен момент да станете такъв; отидете на нейните официални страници.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Тя има един брат.
  3. Тя обича торти.

Популярни Публикации