Ави Роке- Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Отец Рок е добре познат озвучаващ актьор, най-известен с ролите си във филми като Стационарен телефон (2017), Chicago Med (2015) и Да бъда с теб (2019). Ави е добре известна с ролята си на Рейн Уиспърс в The Owl House сезон 2, чиято премиера беше на 12 юни 2021 г.

Премиерата на първия сезон на сериала беше на 10 януари 2020 г. Сезон 2 има 21 епизода и е продуциран от Стивън Сандовал, Дана Терас, Уейд Уизински, Джейсън Еваристо и други.

Бързи факти

Пълно истинско име Отец Рок
рожден ден 26 май 1989 г
Възраст (към 2020 г.) на 32 години.
Място на раждане Сан Франциско, Калифорния, САЩ
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Озвучаващ актьор и артист.
Националност Американски.
Религия християнството.
Нетна стойност 0k USD (приблизително).
образование Калифорнийски държавен университет
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Зодия Близнаци.
родители Майка: Chalice Soul
Баща: Анджело
Семейно положение Сгоден.
Съпруг Кристина Ниевес
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″.
Тегло (прибл.) В килограми: 63-69 кг.
Цвят на косата Тъмно кафяво.

Биография на Ави Роке

Отец Рок посещава частно училище за ранното си образование и след това гимназия. Играл е в пиеси и драми в театъра. По-късно получава бакалавърска степен по театрални изкуства от Калифорнийския държавен университет, Фулъртън.Ави е роден и израснал в Сан Франциско, Калифорния, САЩ. Детството му беше приятно и той винаги беше мило дете за родителите си, Алма Кализ (майка) и Анджело Роуг (баща). Той е християнин от християнско семейство. Ави има и сестра Селена Роке.

Озвучаващият актьор е от смесен произход и американска националност. Понякога той публикува снимки на своите родители и братя и сестри в социалните медии. Въпреки факта, че родителите му са изключително подкрепящи.

  Отец Рок

Ави Роке (Източник: Instagram)

Професионален живот

Ави винаги е обичал и страстен към изкуството от дете. Започва кариерата си като артист през 2011 г., когато се присъединява към New Conservatory Theatre Center като стажант за два месеца през юни. След това той отива да работи за Еди Бауер като сътрудник на дребно за 6 месеца.

От октомври 2011 г. до февруари 2012 г. той се връща към актьорската си кариера, като работи като актьор в New Conservatory Theatre Center. По-късно той работи за Smiling Bright като рецепционист на рецепция.

След това той продължи да работи като инструктор по Piloxing в Posture Perfect Pilates. Ави отиде в театър Гудман и участва в няколко пиеси. Той беше артистичен партньор в All Latina Theatre Company на Teatro Luna Chicago от септември 2012 г. до април 2014 г. Той се бореше много и преживя много възходи и падения в живота си. През 2015 г. той се появи в телевизионното шоу Chicago Med.

По-късно, през 2017 г., той се появява като Джорджиан във филма Стационарен телефон, където активните му умения отново възхищават публиката. Всъщност през 2019 г. той се завърна в голямото шоу Да бъда с теб, играейки главната роля на Алекс заедно със Сиера Сантана.

Ави Роке Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ави Роке? През 2020 г. Avi беше подписан от Gray Talent Group и художникът започна работа като разказвач на аудиокниги в Macmillan Audio Studio. Той също така служи като посланик на марката Mustard Lane. Наскоро той предостави талантливия глас на Рейн Уиспър в The Owl House. Очакваната нетна стойност на Ави Роке през 2021 г. е 0 000 USD.

Avi Roque приятелка и запознанства

С кого се среща Ави Роке? Кристина Ниевес, актриса и писателка, е любовта на живота му и той е сгоден за нея. Двамата се срещат от юли 2019 г. При първата им среща започнаха да си говорят и с времето станаха неразделни. Двойката се сгоди на красива сватбена церемония на 16 декември 2020 г.

Ави и Кристина споделиха новината в съответните си профили в социалните мрежи, заедно с красиви снимки от сватбения им прием. Двойката изглежда страхотно заедно и се надяваме, че имат прекрасно семейство заедно.

Факти

  • Като дете винаги се е интересувал от рисуване на карикатури, оцветяване, рисуване и т.н. Роке също така е опитен чертожник и художник. Неговата страст към изкуството е неопределена.
  • Роке претърпя операция на горната част на тялото на 15 април 2019 г. и вече е напълно възстановен.
  • Той е активен в социални медийни платформи като Instagram и Twitter.
  • Роке има куче и котка като домашни любимци.
  • През 2017 г. той става официален жител на Илинойс и получава шофьорска книжка.

Популярни Публикации