Avery Whitted- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Ейвъри Уитт е известен актьор, модел и театрален артист от Съединените щати. Avery Whitted е най-известен с ролята си в оригиналния сериал на Netflix In The Tall Grass. Знайте всичко за Биография на Ейвъри Уитт, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Ейвъри Уитт
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Америка
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 200 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 43-32-36 инча
Родно място Бруклин, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказки произход
Религия Кристиян
образование Университет Рутгерс
Братя и сестри Лин Хейлър

Биография на Ейвъри Уитт

Ейвъри Уитт е роден през 1997 г. и сега е на 24 години. Той е роден в Бруклин, Ню Йорк, и притежава американски паспорт. По същия начин той идва от християнско домакинство и е от кавказки произход. Семейната му информация не е публично достъпна в интернет. Той обаче има сестра на име Лин Хейлър.

Ейвъри завършва обучението си в училището по изкуства Мейсън Грос. Има бакалавърска степен по изящни изкуства по актьорско майсторство. Той също така учи класическо актьорско майсторство в лондонския Shakespeare’s Globe Theatre една година.Що се отнася до любимите му неща, той обожава Марк Уолбърг и Скарлет Йохансон. Обожава италианската кухня и е запален читател, театрал и художник. По същия начин предпочитаният от него цвят е черен, а идеалното му място за почивка е Австралия.

Височина и тегло

Ейвъри Уитт е запазил здраво тяло. Той е висок 6 фута (1,83 м) и тежи приблизително 78 кг (171 фунта). Истинските му физически размери са приблизително 43-32-36 инча (гърди-талия-ханш). По същия начин той притежава 16-инчови бицепси и номер на обувката 9. (UK). И очите, и косата му са кафяви.

кариера

Ейвъри започва да играе в театъра през гимназиалните си години. По време на гимназиалните си години той се появява в драмата Училище за скандал. Той изобразява Джоузеф Сървърс във филма, режисиран от Дейвид Есбьорнсън.

В драмата 'Жена без значение' той играе лорд Илингуърт. Освен това той се появява като Златен Грей в драмата Джаз. Продукцията се проведе на Baltimore Center Stage. Той също участва като главен актьор в драмата Хенри IV като Прайс Хал. Голяма публика обожаваше изпълненията му. Сред другите му произведения са Julius Ceaser, The Stand-In и Between Here and There.

През 2017 г. той дебютира в американския филм като Хенри Кроу във филма „Изчезването на Сидни Хол“. След излизането на този филм той придоби широка популярност.

Той достигна популярност, след като получи ролята на In the Tall Grass в канадския свръхестествен филм на ужасите Netflix. Той участва като Кал Демут в този филм на Netflix. Този филм проследява Беки и брат му Кал, докато се впускат в голямо тревно поле в Канзас, за да спасят плачещо малко дете. Филмът ще има своята световна премиера на Fantastic Fest на 20 септември 2019 г.

Нетна стойност на Avery Whitted през 2022 г

По отношение на богатството, Avery Whitted е натрупал нетна стойност от приблизително 0 000 щатски долара към октомври 2022 г. . Неговата актьорска кариера е неговият основен и единствен източник на доходи. Той скоро ще увеличи парите си чрез своята упорита работа и талант.

Приятелка на Ейвъри Уитт, запознанства

По отношение на състоянието на връзката му, Ейвъри в момента е сам и не излиза с никого. Той не е направил публична историята на запознанствата си. Няма информация за нейни предишни партньорства. Може би в момента е по-фокусиран върху нейната работа или търси подходящия човек, с когото да прекара остатъка от живота си.

Популярни Публикации