Ава Елиът Джакман - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, семейство, етническа принадлежност

Ава Елиът Джакман е 13-годишно момиче, което вероятно е най-известно с това, че е едно от двете осиновени деца на Хю Джакман, известният австралийски актьор, известен най-вече с това, че изобразява един от най-емблематичните герои във вселената на Marvel Comics Wolverine. Освен с изявите си във филмовия франчайз X-Men, Джаксън е добре известен и с ролите си във филми като Кейт и Леополд (2001), Ван Хелсинг (2004), Клетниците (2012) и най-скоро The Greatest Showman (2017), сред много други. Разгледайте повече за биографията на Ава Елиът Джакман, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Ава Елиът Джакман
Рождена дата: 10 юли 2005 г
Възраст: 16 годишен, годишна
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Хороскоп: Рак
Цвят на очите черен
Цвят на косата Светлокафяво
Статус Неженен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
баща Хю Джакман
Майка Дебора-Лий Фърнес
Братя и сестри Оскар Максимилиан Джакман

Коя е Ава Елиът Джакман? Възраст и биография

Второто осиновено дете на Хю Джаксън и Дебора-Лий Фърнес, Ава Елиът, е родено на 10 юли 2005 г , в САЩ. Тя е 16 годишен, годишна точно сега. Няма много налична информация за Ава Елиът Джакман и нейния личен живот, тъй като тя не е достигнала пълнолетие и не е започнала професионална кариера.

Ава Елиът Джакман с баща си (Източник: Getty Images)Ава Елиът Джакман Отец Хю Джаксън

Хю Джакман е роден в Сидни, Австралия, на 12 октомври 1968 г. като най-малкото от пет деца на счетоводителя Кристофър Джон Джакман и съпругата му Грейс Макнийл. Хю е не само австралиец, но има и английски предци чрез родителите си. Преди да се запише в Технологичния университет в Сидни, където получава бакалавърска степен по комуникации през 1991 г., Джакман работи като учител по физическо възпитание, преди да започне актьорската си кариера през 1995 г.

През първите няколко години от кариерата си той усъвършенства уменията си чрез различни екранни и театрални изяви, преди да направи истински пробив през 2000 г., когато е избран за една от най-емблематичните си и запомнящи се роли до днес – Върколак в фантастичен екшън-приключенски филм X-Men. Хю Джакман се е появявал в широк спектър от водещи роли в професионалната си кариера, която сега обхваща повече от 24 години, и е получил множество награди и отличия, включително Primetime Emmy, Златен глобус и престижната награда Оскар за изобразяване на героя на Жан Валжан в историческия драматичен филм от 2012 г., базиран на романа на Виктор Юго, Les Misérablées.

Хю Джакман е не само страхотен актьор, но и страхотен човек и истински филантроп, участва редовно в различни благотворителни каузи и участва в Global Poverty Project, World Vision и е поддръжник на MPTV Fund Foundation и The Art of Елизиум.
Той е патрон на Австралийския институт за костен мозък, заедно със съпругата си Дебора-Лий Фърнес.

Майката на Ава Елиът Джакман, Дебора-Лий Фърнес

Deborra-formal lee's името е Deborralee's Furness е родена на 30 ноември 1955 г. в Пърт, Австралия, и е актриса и продуцент, която, освен че е известна като съпруга на гореспоменатия актьор, носител на Оскар Хю Джакман, също е широко известна с участието си в главните роли. във филми като Shame (1988), Waiting (1991) и Jindabyne (2006), както и ангажимента й с озвучаване в анимационния филм Legend от 2010 г. Фърнес учи в Американската академия за драматични изкуства в Ню Йорк, САЩ, преди да влезе в света на актьорството, завършвайки в началото на 80-те години.

Дебора-Лий Фърнес, жена, която е имала два спонтанни аборта и два пъти е преминала през процеса на осиновяване, разбира трудностите да не можеш да имаш биологични деца. Тя е не само поддръжник, но и един от основателите на Националната седмица за информираност за осиновяването, тъй като е посветена да помага на сираци по целия свят. Тя също така е поддръжник на организацията „Международни семейства за осиновяване за Куинсланд“ и патрон на фондация „Лайтхаус“ за разселени деца.

Нетната стойност на Ава Елиът Джакман

Нетното състояние на Ава Елиът Джакман е около 2 милиона долара към 2022 г

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Тя обича да гледа анимационни филми.
  3. Нейното хоби е да играе.

Популярни Публикации