AustinShow разказа за това, че е гей в канала си Twitch

Юни е тук, което може да означава само едно нещо: това е месецът на гордостта. Докато повечето хора празнуват цветния месец, като публикуват хаштагове на дъгата и наративни пръстени в сайтовете на социалните медии, други хора избират да размишляват върху изживяванията си при излизане. AustinShow, телевизионен оператор на Twitch, дойде в Twitter на 1 юни 2022 г., за да отбележи втората годишнина от излизането му.

Честит прайд на всички мои LGBTQ+ приятели! Този месец празнувам две години, откакто съм публично хомосексуален, каза стримерът.

През първите 25 години от живота си той не беше доволен от сексуалността си или казваше на някого, че е хомосексуалист, но сега се радваше да го сподели с всички. Той също така изпрати прочувствено послание до своето ЛГБТК+ семейство. Вие сте валидни и ценени, независимо кой сте. Неговите приятели и последователи го обсипаха с обич, а в последващ туит той благодари на всички за добрите пожелания.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Austin Show (@austinontwitch)

AustinShow разказва за това, че си гей

AustinShow направи официалния си дебют през април 2020 г. чрез своя Twitch Livestream и Twitter. Първоначално стриймърът не почувства необходимостта да излезе и да обсъди публично сексуалността си, но след като посети Reddit, той разбра, че има недоразумения относно него. Тъй като той излъга за самоличността си, потребителите на Reddit предположиха, че лъже. За непосветените AustinShow преди беше известен като Rajj Patel, въпреки факта, че това не беше истинското му име.

Въпреки това той изостави своя онлайн герой през 2020 г., след като призна, че е неправилен и нараняващ индийската общност. Хората в Reddit казаха: „Е, знаете ли, той симулира, че е индиец от много години, така че предполагам, че това е [да бъде хомосексуален] последната му фалшива схема за възгледи.“ Така че беше критично да изляза и го направих. Прочетете туита, каза стримерът.

 AustinShow

Той благодари на всички за посланията на любов и подкрепа и сподели своето послание към онези, които останаха в шкафа. Въпреки че признаваше, че приемането на нечия сексуалност е трудно, той призова хората да не се извиняват и да не се срамуват от това кои са.

Остин Шоу за изправяне срещу неговата сексуалност

И въпреки че подкрепяше, стримерът се бореше със сексуалността си, преди да излезе. По време на епизод на Attack of the Show: The Loop, водещият на G4TV обсъди своята сексуалност и пътя, по който трябваше да се примири с нея. Кевин Перейра, неговият приятел и водещ, разкри шега, която телевизионният оператор на Twitch очевидно му е казал преди записа, заявявайки, че да бъдеш хомосексуален [е] негова марка. AustinShow отбеляза, че въпреки че е излязъл публично в Twitter на 25-годишна възраст, той е уведомил близките си година по-рано.

 AustinShow

Това беше пътуване на себеоткриване и отричане за стримера. В продължение на години той приемаше, че е хетеросексуален, тъй като обществото му беше внушило, че ще свърши с жена. Произхождах от доста либерален дом, но хората говореха за бъдещите ми връзки с хора и една от тях беше с една дама. Това е като „Добре, значи съм прав“, каза стримерът. Беше твърде млад, за да разбере какво преживява. Въпреки това, като възрастен, AustinShow изглежда има по-добро разбиране за това кой е той.

Популярни Публикации