Аугусто Химинес- Биография, приятелка, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Аугусто Химинес е аржентински модел, TikTok звезда и влиятелен човек в социалните медии. Роден е на 30 септември 1999 г. и е на 22 години. Видеоклиповете със синхронизиране на устни, танци и комедии са популярни сред феновете на аржентинските звезди. В Instagram и приложението TikTok (Musical.ly) той е известен със своите танцови и комедийни видеоклипове. Известен е и с участието си в предизвикателства и тенденции в социалните медии. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Аугусто Гиминес, приятелка на Аугусто Гиминес, нетна стойност на Аугусто Гиминес, височина на Аугусто Гиминес, кариера на Аугусто Гиминес , и още

Рожден ден и ранен живот на Аугусто Хименес

Заради външния си вид и индивидуалността си, наперената млада звезда е популярна сред жените. Родителите му са отгледали Аугусто Химинес в Аржентина. Тъй като Аугусто предпочита да пази личния си живот в тайна, няма налична информация за родителите му.

Аугусто Химинес има по-голям брат, Амиел Гиминес, с когото поддържа близки отношения. Братята Гиминес станаха добре известни със своите вирусни видеоклипове в социалните медии. Аугусто ще навърши 22 години през 2021 г. и е Везни с идеалистични черти. Аугусто Хименес

Аугусто Хименес

Бързи факти

Пълно име Август Хименес.
Псевдоним Август.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Професия Модел и TikTok звезда.
рожден ден 30 септември 1999 г.
Място на раждане Аржентина.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.
образование Завършил.
Нетна стойност (прибл.) 2 милиона долара.
Националност Американски.
Религия християнството.
Зодия Паунд.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5' 10 .
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
Цвят на косата кафяво.
Дължина на косата Среден.
Цвят на очите Кафяви очи.
Отличителни черти Стегнато телосложение и татуировки.
Татуировки Той има много татуировки, като най-голямата е на дясната му ръка.

Семейства, родители и етнос на Аугусто Хименес

Няма никаква информация за семейството на Аугусто. Също така не е известно с какво са си изкарвали прехраната родителите на Аугусто Химинес. Той често се снима с по-големия си брат Амиел Гиминес, който има над 321 000 последователи в Instagram.

Аугусто Гиминес е кавказки южноамериканец, роден в Португалия. Сред останалите му езици са английски, испански, португалски и мексикански. Способността му да общува на множество езици допринася за неговия чар.

 Аугусто Хименес

Аугусто Хименес

кариера

Аугусто Хименес (Аугусто Хименес, Аугусто Хименес, Аугусто Гименес Аугусто е много популярен и бързо развиващ се влиятелен човек в социалните медии както в TikTok, така и в Instagram. От осигуряване на спонсорство на марката до достигане на основни зрителски цели, ние ви покриваме. Кариерата му на модел го спечели толкова далеч, че може да се похвали с това в социалните мрежи.

 Аугусто Хименес

Аугусто Хименес

Към 30 август 2021 г. той имаше 1,8 милиона последователи в Instagram и 9,7 милиона последователи в TikTok. Неговите видеоклипове се наричат ​​​​комиксите на TikTok от тези, които им се наслаждават.

Аугусто също се опита в YouTube, когато на 10 май 2020 г. публикува музикален видеоклип в своя вече несъществуващ канал в YouTube. Към август 2021 г. испанската песен Vamanos е получила 280 000 гледания.

Приятелката на Аугусто Химинес, запознанства

Аугусто е много привлекателен мъж с много фенки, което повдига въпроси относно състоянието на връзката му. Той имаше връзка на живо с Nahuel Pietraszek, известна аржентинска TikTok звезда, преди да влезе в настоящата си сериозна връзка, както може да се очаква.

Фитнес гуруто в момента се среща с Фернанда Вилалобос, колега влиятел в социалните медии, която се нарича @iamferv в социалните медии. През август 2021 г. двойката публикува в социалните медии за връзката си.

Нетната стойност на Аугусто Гиминес

Открихме, че неговата ангажираност е средно 2,5 процента, така че повече брандове се обръщат към него за одобрение на самите марки въз основа на различни аналитични уебсайтове и проучвания. Изчислихме, че той печели 00-00 на спонсорирана публикация въз основа на нашия анализ на публикациите му.

 Аугусто Хименес

Аугусто Хименес

Въпреки че има по-малко последователи в Instagram, обхватът му расте главоломно, със среден процент на ангажираност от 13%, което му носи 00-00 на спонсорирана публикация. Към 2022 г. общата нетна стойност на Аугусто Химинес се оценява на около 2 милиона долара.

Любопитни факти

 • Аугусто обича да играе баскетбол.
 • Той обича да парадира с физиката си и редовно публикува снимки без риза.
 • Аугусто обича да експериментира с цвета на косата си, който варира от бяло през русо до светлокафяво.
 • Той обича да кара мотоциклети и притежава черен Bajaj Pulsar.
 • Аугусто е голям фен на легендарната група AC/DC и обича да слуша метъл музика.
 • Аугусто получи сребърния бутон за възпроизвеждане от YouTube, който се дава на потребители, достигнали 100 000 абонати.
 • През октомври 2020 г. Аугусто присъства на наградите Elliot в Мексико Сити, Мексико.

Популярни Публикации