Atom Uniacke - възраст, нетна стойност, родители, височина, етническа принадлежност, кариера

Атом Юниаке е добре известно дете на знаменитост в Обединеното кралство. Атом Униаке е син на Розамунд Пайк и нейния приятел Роби Униаке. Научете повече за Atom Uniacke Възраст, Нетна стойност, Родители, Кариера, Височина, Етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Атом Юниаке
Дата на раждане: 02 декември 2014 г
Възраст: 6 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Известен син на Розамунд Пайк
Държава: Великобритания
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност британски
баща Правя Униаке
Майка Розамунд Пайк
Братя и сестри Един (брат Соло; полубратя и сестри: Роби Джонджо, Флорънс, Хектор и Олив)

Биография

Атом Юниаке е роден на 2 декември 2014 г., сега е на шест години. На 35 години майка му го ражда в дома им. Що се отнася до семейството му, той има майка на име Розамунд Пайк и баща на име Роби Униаке. По същия начин той има по-голям брат на име Соло Униаке, който е роден на 6 май 2012 г. Той има няколко полубратя и сестри от страна на баща си, включително Роби Джонджо, Флорънс, Хектор и Олив. Няма подробности за образованието на този млад човек.

Височина и тегло на Atom Uniacke

Точните измервания на тялото на Atom Uniacke в момента не са налични. Въпреки това, тъй като детето на знаменитостта е все още много малко, статистическите данни за измерванията на тялото му като височина, тегло, гърди-талия-ханш, бицепс, размер на роклята, номер на обувките и т.н. ще продължат да се променят още няколко години поради неговите растеж с възрастта. Най-малкият Юниаке също има сини очи и руса коса.За майка му Розамунд Пайк

Атом Униаке е професионално известен син на знаменитост. Розамунд Пайк, неговата майка, е известна британска актриса и разказвач. По същия начин баща му, Роби Униаке, е известен бизнесмен и математик.

Майка му е получила както Златен глобус, така и награда Еми. Тя също е номинирана за други награди, включително наградата на Академията и наградата на Британската филмова академия.

По същия начин майка му започва актьорската си кариера, като се появява в сценични продукции като Ромео и Жулиета и Газова светлина. През 1998 г. тя прави своя телевизионен дебют в Rather English Marriage. Знаменитата майка на Униаке също се появи в „Съпруги и дъщери“ и „Любов в студен климат“.

Die Another Day беше филмовият дебют на майка му през 2002 г. Майка му получи наградата за най-добър новодошъл за тази роля. Майка му спечели наградата за най-добра актриса в поддържаща роля за The Libertine. Гордост и предразсъдъци (2005) беше нейната пробивна роля.

Майка му се появява в Doom, Fracture, Fugitive Pieces, An Education и The World’s End. Майка му беше номинирана за BAFTA за „Образование“ и „Произведено в Дагенхам“.

Версията на Барни й донесе номинация за награда Genie през 2010 г. Джони Инглиш Reborn, Wrath of the Titans и Jack Reacher са във филмографията на майка му.

Gone Girl от 2014 г. включва майка му. Тази роля й донесе награда Сатурн и номинация за Оскар.

Майка му играе Рут Уилямс Кхама в Обединено кралство. В A Private War тя изигра Мари Колвин. Майка му е номинирана за Златен глобус за най-добра актриса в драма. Майка му беше в Държавния съюз. Майката на Атом спечели Еми за изключителна актриса в късометражен комедиен или драматичен сериал. Майка му спечели Златен глобус за 2021 г. Майка му спечели за ролята си в „Много ми пука“.

Нетна стойност

Майка му има приблизителна нетна стойност от 6 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Връзката на родителите му

Що се отнася до връзката на родителите му, Розамунд и Роби са в дългосрочна връзка от 2009 г. Преди това майка му имаше двегодишна връзка с актьора Саймън Уудс. Майка му преди това беше сгодена за Джо Райт, но връзката им приключи през 2008 г. Що се отнася до предишните връзки на баща му, предишните съпруги на Роби включват Ема Хауърд и Роуз Батстоун.

Популярни Публикации