Атоя Бърлесън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Атоя Бърлесън е известна американска съпруга. Атоя Бърлесън е телевизионен водещ и главен изпълнителен директор на inSIDELINES в Съединените щати. По същия начин тя е добре известна като съпругата на Натаниел Юджина Бърлесън, канадски спортист. По същия начин той се удвоява като футболен говорител и широк приемник.

Бързи факти

Пълно име: Атоя Бърлесън
Дата на раждане: 31 май 1978 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Домакин
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 26 март 2003 г
Съпруг Нейт Бърлесън
Нетна стойност 200 000 долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Невада
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Завършвам
деца Три

Биография на Атоя Бърлесън

Атоя Бърлесън е родена на 31 май 1978 г. и в момента е на 43 г. Нейната зодия е Близнаци, тъй като е родена в края на май. По същия начин тя е американска гражданка, родена в Невада и родом от страната. Тя също е афроамериканка и християнка по отношение на нейния расов и духовен произход. Подобно на това, тя е била ефективна в избягването на общественото внимание през младостта си.

Обществеността също не знае нищо за нейните родители или братя и сестри. Тя също има висше образование. Тя получава бакалавърска степен от университета в Невада по подобен начин. Същата организация й присъди и стипендия по лека атлетика. Тя също спечели отборния шампионат на пистата и студентската титла на препятствията.  Възраст на Атоя Бърлесън

Атоя Бърлесън

Височина и тегло

За съжаление в медиите няма информация за точните й мерки. По същия начин в медиите няма налична информация относно нейния ръст, тегло или жизнени статистики. По същия начин, когато става въпрос за външния й вид, тя има тъмна кожа, тъмнокафяви очи и черна коса.

кариера

По отношение на професионалния си живот Атоя е домакин. По същия начин тя е съосновател на спортна линия. Освен това тя е по-известна с това, че е съпруга на американския спортист Натаниел Бърлесън. Нейт е бивш уайд ресивър в канадския футбол. По същия начин той служи като експерт и съ-домакин на сутрешното шоу на NFL Network, „Добро утро, футбол“. Той също така играе за Сиатъл Сийхоукс и Детройт Лайънс.

Нейт Бърлесън е роден като Натаниел Юджийн Бърлесън в Калгари, Алберта, Канада, на 19 август 1981 г. По същия начин той е син на Алвин Бърлесън, бивш защитник на Калгари Стампидърс от Канадската футболна лига.

Атоя Бърлесън Нетна стойност

По отношение на нейната нетна стойност и приходи, Атоя работи като домакин. По същия начин тя е спечелила добър живот от професионалната си кариера. По същия начин тя натрупа значителна известност в резултат на работата си. Смята се, че тя има нетна стойност от около 200 000 долара към октомври 2022 г. В медиите обаче няма налична информация относно оценките на нейните активи.

  Атоя Бърлесън нетна стойност

Атоя Бърлесън

Атоя Бърлесън Съпруг, брак

Бърлесън е хетеросексуална жена който е в брачна връзка. Тя е омъжена за канадския спортист Нейт Бърлесън. По същия начин тя се омъжи за Натаниел Бърлесън на 26 март 2003 г. и те са заедно от почти осемнадесет години. Сватбата им се състоя на частна церемония и тъй като не бяха в светлините на прожекторите, нямаше медийно отразяване.

По същия начин тази двойка е благословена с три деца. Натаниел е роден през 2004 г., докато Нехемия е родена през 2006 г. Освен това това четиричленно семейство стана петчленно през 2010 г. с пристигането на прекрасната им дъщеря Миа Пърл.

Популярни Публикации