Атис Пол- Нетна стойност, Биография, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Атис Пол е добре позната немско-австралийска TikTok звезда, Instagram личност, влиятелен човек в социалните медии, инвеститор и предприемач. Атис е известен в страната със своите невероятни видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устни и забавни интернет блогове.

Неговият акаунт в TikTok има голям брой последователи. Според източници, той стана известен, след като засне своите видеоклипове в TikTok за Roxanne на Аризона Зервас в хотел Versace. Освен това, той е добре известен с това, че е гадже на Instagram сензацията Микаела Теста.

Освен влиятелен човек в социалните медии, Атис Пол е и инвеститор, предимно в криптовалута. Нека добавя, че той също популяризира криптовалута в Instagram. Продължавайте да четете, за да научите още интересни факти за Атис Пол, включително неговия профил в Уикипедия, рожден ден, възраст, височина, тегло, афери, партньор, нетна стойност, родители, любопитни факти и др.Бързи факти

Пълно истинско име Атис Пол.
Възраст (към 2021 г.) 20 години.
Професия TikTok Star, Instagram личност, инвеститор, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 2 януари 2001 г. (вторник).
Място на раждане Германия.
Сегашен адрес Мелбърн, Австралия.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност 4 милиона долара (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″.
Тегло (прибл.) В килограми: 65 кг.
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност немско-австралийски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Козирог.

Биография на Атис Пол

Атис Пол, известна интернет знаменитост, е роден на родителите си във вторник, 2 януари 2001 г., в Германия. Произхожда от добре установено семейство.

Атис Пол навърши 20 години на 2 януари 2021 г. според рождената си дата. Павел е член на християнската вяра. Според източници Атис е завършил образованието си в частно училище в родния си град. След това той започва да се концентрира върху своята инвестиционна кариера. Атис вече е добре известен инвеститор и звезда на TikTok.

Атис Пол е от смесен етнос, според източници. Придържа се към християнската вяра. Нека ви кажа, че Атис Пол е роден под знака на Козирог. Според съобщенията Атис е най-малкото дете на семейството.

Той не разкрива имената на родителите си пред медиите. Баща му (името не се споменава) е бизнесмен, а майка му е домакиня, според нашето проучване.

След превъртане на акаунта му в Instagram, Атис Пол е по-малкият брат на известната интернет звезда „Анна Пол“. В профила си в Instagram той публикува множество снимки на себе си и сестра си.

  Атис Пол

Атис Пол (Източник: Pinterest)

Атис Пол Гадже и запознанства

С кого се среща Атис Пол? Атис Пол в момента живее в Австралия с приятелката си Микаела Теста, според източници. Микаела е добре познат модел и Instagram знаменитост.

Те се срещат един с друг от 2020 г. Според източници двойката е участвала в няколко противоречия в резултат на съдържанието им в социалните медии с оценка X.

Що се отнася до предишния живот на Атис, той излизаше със звездата на TikTok „Алис Патерсън“. Двойката се раздели, след като се срещаха известно време. В момента Пол се среща с Микаела Теста.

Кариера на Атис Пол

Атис Пол стана известен, след като започна да публикува свои видеоклипове в TikTok. Феновете се стичаха към съдържанието му и той стана известен за една нощ. В момента той има голям брой последователи в акаунтите си в социалните мрежи. Пол също е добре известен със своите забавни влогове и видеоклипове за синхронизиране на устни.

Той стана известен през октомври 2020 г., след като публикува влог за бръсненето на главата си. Освен това той рекламира различни продукти чрез своите акаунти в социалните медии. Освен TikTok, той се занимава предимно с инвестиционния си бизнес.

Нетната стойност на Атис Пол

Колко е нетната стойност на Атис Пол? Според източници Атис Пол инвестира предимно в криптовалута. Не само това, но той популяризира криптовалутата Hushcoin чрез своите акаунти в социалните медии. Нетното състояние на Атис Пол се оценява на между -6 милиона долара към октомври 2022 г. (приблизително) от кариерата си.

Факти

  • Atis Paul също създаде комплект TikTok за Space Cadet на Metro Boomin, според източници.
  • Той също така се появи във видеоклипа на Микаела Теста в YouTube, озаглавен „DOING MY BOYFRIENDS MAKEUP“ (TUTORIAL).
  • Подобно на рапърите, той обича да носи тежки сребърни вериги.
  • Атис е любител на татуировките, който има няколко татуировки на лявата си ръка.
  • Профилът на Атис Пол в Instagram има над 238 хиляди последователи към юни 2021 г.
  • На 26 август 2017 г. Пол публикува първата си снимка в Instagram с домашното си куче.

Популярни Публикации