Athar Aamir Khan- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Атар Амир Хан е служител на индийските административни услуги, партньор на знаменитости, медийна фигура и онлайн инфлуенсър от Анантнаг, Джаму и Кашмир, Индия. Той е добре известен в нацията с постигането на AIR 2 в партидата UPSC 2016. Нека ви уведомя, че сега той е комисар на общинската корпорация Шринагар.

Бързи факти

Пълно истинско име Атар Аамир-ул-Шафи Хан.
Известно име Атар Амир Хан.
Нетна стойност INR 2-3 Crores (приблизително).
рожден ден 5 септември 1992 г.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Професия Служител на IAS, съпруга на знаменитост и медийно лице.
Родно място Anantnag, Джаму и Кашмир, Индия.
Религия ислям.
каста сунитски.
Алма матер Държавно училище Евъргрийн.
Училище Tyndale Biscoe, Шринагар.
Индийски технологичен институт – Манди.
Квалификация Завършил Електроинженер.
Слънчев знак Зодия Дева.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 73 кг .

Възраст и ранен живот на бащата на Аамир Хан

Атар Амир Хан е роден на 5 септември 1992 г , в Анантнаг, Джаму и Кашмир, Индия на родителите. За своето обучение и IAS услуги, той прекара няколко години в Делхи и други части на Индия. Той е на 29 години (към 2021 г.). Според слуховете пълното му име е Атар Амир-ул-Шафи Хан. Получава основното си образование в държавното училище Evergreen в родния си град.

За завършването на гимназията той също посещава Мемориалния институт Икбал и училището Биско. Според други разкази той е посещавал училище Tyndale Biscoe в Сринагар и е завършил 11-ти и 12-ти клас. След това се записва в Индийския технологичен институт-Манди, където получава бакалавърска степен по технологии в електроинженерството.Височина и тегло на бащата на Амир Хан

Атар Аамир Хан е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 73 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Атар Амир Хан

Нетната стойност на Athar Aamir Khan

Колко е нетната стойност на Athar Aamir Khan? Според източници Атар е искал да помогне на неразвитите селски общности, но позициите в тази област вече са били заети. Със своите източници на пари той води луксозен начин на живот. Той щеше да получи високо възнаграждение за работата си в правителството.

Възнаграждението му от работата му се оценява на 60-70 000 INR (приблизително). Освен това правителството му осигури брандиран автомобил, жилище, готвач, градинар и други удобства. Нетната стойност на Athar Aamir Khan се оценява на между 2-3 крори INR (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Athar Aamir Khan започна да учи за теста за държавни служби след завършване на дипломата си. Той взе теста през 2014 г. след години подготовка. Athar получи AIR 560 и също беше избран за Индийската служба за железопътен трафик (IRTS). Той също така премина обучение за позицията си. След това реши да се яви отново на изпитите и този път да даде всичко от себе си.

През 2015 г. той полага отново тестовете и получава AIR 2 в партидата на UPSC 2016. Той прочете редица полезни книги и взе някои насоки. Според страницата му във Facebook той е бил главен изпълнителен директор на ZP Jaipur през юли 2020 г. Той е комисар на общинската корпорация Srinagar от 19 март 2021 г. Хан също така служи като главен изпълнителен директор на Srinagar Smart City Limited.

Приятелка и срещи с Athar Aamir Khan

С кого се среща Атар Аамир Хан? Атар Аамир е надарен и интелигентен млад човек. По време на тяхната поздравителна церемония той се срещна с Тина Даби. От пръв поглед двойката се влюби. Започнаха да се срещат след известно време в чата. Тина Даби е AIR 1 от групата UPSC 2016 и работи на уважавана работа в Раджастан. Двойката се ожени през април 2018 г. с одобрението на членовете на семейството си.

След сватбата те пътуваха до много дестинации заедно. Те бяха наистина щастливи в началото на брака си, но впоследствие се разведоха. Тина първо изтри фамилното име „Хан“ от своите акаунти в социалните медии, а след това Атар престана да я следва в своя. Накрая през 2021 г. двойката се разведе. Хан вече не е женен и не е говорил много за личния си живот в социалните медии. Тина Даби, от друга страна, трябва да се омъжи за IAS Pradeep Gawande на 22 април 2022 г. в Джайпур.

Популярни Публикации