Аспект Зави- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Аспект Зави е YouTuber и Instagram знаменитост от Съединените щати. Aspect Zavi е добре известен с разнообразието от съдържание, което създава в своите vine, Instagram и YouTube канали. В интернет той е известен с публикуването на влогове, комедийни видеоклипове, както и с музика и песни. Знайте всичко за Аспект Зави- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Аспект Зави
Дата на раждане: 25 март 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber и Instagram звезда
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Ванеса Лин
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Заплата ,4 хил. – 2,2 хил
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Чикаго, Илинойс, Съединени щати
Националност американски
деца Зима

Аспект Зави Биография

Аспекти на ранния живот и детството Zavvi е 23-годишна сензация в Instagram и YouTuber, който е роден в Чикаго, Илинойс, САЩ на 25 март 1998 г. Ксавие е неговото собствено име. Няма информация за баща му или майка му. Има и сестра, чието име е неизвестно. По същия начин неговата религия е неизвестна в момента. По националност той е американец, а зодията му е Овен.

Няма информация за образованието му или името на училището му. Аспектът винаги е бил страстен и заинтересован да преследва кариера в развлеченията от ранна възраст.Височина и тегло на аспект Зави

Аспект е черен мъж с черни очи и черна коса. Освен това няма налична информация относно неговия ръст, тегло, гърди, талия или измервания на тялото.

кариера

Що се отнася до професията му, той започва като YouTuber, публикувайки хумористично съдържание, селфита, музикални видеоклипове, влогове, шеги и видеоклипове с танци, което му помага да спечели хиляди абонати в YouTube. Той започна да качва видеоклипове в канала си в YouTube. Той започва кариерата си в YouTube като „Zavi“ на 26 декември 2012 г., преди да се ребрандира като „Big Will – Dab On Em“ на 23 октомври 2015 г.

Освен това той е знаменитост в Instagram, която започна да публикува съдържание в платформата през октомври 2014 г. Той има по-голям брой последователи в Instagram, отколкото в YouTube. В Instagram той споделя снимки, видеоклипове, видеоклипове с танци и мемета. Освен това той е страстен и споделя интригуваща информация, която разсмива последователите и привлича вниманието на интернет потребителите.

Aspect Zavi Net Worth през 2022 г

Той все още не е спечелил нито едно от признанията, нито е номиниран за някое от тях. Каналът му в YouTube продължава да се разширява с бързи темпове и има шанс да печели награди в бъдеще. Съобщава се, че има нетна стойност между 1 милион и 5 милиона долара към 2022 г. Неговата публична информация е неизвестна, но той печели между ,4 и 2,2 хиляди чрез социалните медии.

Aspect Zavi Приятелка и срещи

Той е хетеросексуален и има връзка с Ванеса Лин, друга танцьорка и YouTuber. Те си сътрудничиха в YouTube канала Team VZ и преди това бяха в романтична връзка. Те прекарват чудесно време заедно и посрещнаха първата си дъщеря Уинтър през март 2019 г. Освен това няма информация за предишните му връзки.

Популярни Публикации