Яшодхара Фогат – Уики, възраст, гадже, етнос, нетна стойност, височина, кариера

Яшодхара Фогат (роден на 7 август 2006 г.; възраст 16) е индийско известно дете, медийно лице, социална личност. Тя е добре известна в нацията като единственото дете на Сонали Фогат, актриса, политик и риалити шоу звезда. Яшодхара също имаше възможността да види майка си в Bigg Boss, когато беше състезател в сезон 14.

Бързи факти

Пълно истинско име Яшодхара Сингх Фогат.
Известно име Яшодхара Фогат.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
рожден ден 7 август 2006 г.
Възраст (към 2022 г.) 16 годишен, годишна.
Професия Дъщеря на знаменитост, медийно лице и личност в социалните медии.
Родно място Харяна, Индия.
Религия индуизъм.
каста Ти сподели.
Алма матер Частно училище в Харяна.
Квалификация Студент.
Слънчев знак Лео.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 45 кг .

Възраст и ранен живот на Яшодхара Фогат

Яшодхара Фогат беше роден на 7 август 2006 г , в индийския щат Хариана. Нейната възраст е шестнадесет (към 2022 г.). Тя е посещавала частно училище за своето образование. Според разказите тя е ученичка в 11-ти клас, която следва уникално обучение с репутация. Името на нейното училище и други подробности предстои да бъдат публикувани.

Височина и тегло на Яшодхара Фогат

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Яшодхара Фогат е висок 5 фута 3 инча и тежи около 45 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Яшодхара Фогат

Yashodhara Phogat Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Яшодхара Фогат? Фогат живееше в прекрасно имение с майка си. Стаята й е красиво украсена със зашеметяващи мебели и експонати. Тя винаги е щателна в поддържането на дома подреден. Сега тя е безработна и се концентрира върху образованието си. Невъзможно е да се изчисли нетната й стойност, тъй като източниците й на приходи не са налични. Освен това тя притежава значителна част от състоянието на майка си. Нейната нетна стойност се оценява на между 1-2 крори INR към октомври 2022 г. (приблизително).

кариера

Яшодхара Фогат е талантлива млада дама. Тя се стреми да бъде известна актриса и знаменитост в социалните медии като майка си. Сега тя се е съсредоточила върху получаването на високи оценки и завършването на училище. Твърди се, че тя желае да си сътрудничи с признати и опитни актьори в Боливуд. Поради знаменитостта на майка си, тя се е срещала с няколко известни личности, включително Али Гони, Жасмин Бхасин и много други. Хората се надяват тя да изпълни целите си възможно най-бързо и да стане знаменитост като майка си.

Yashodhara Phogat Гадже и срещи

С кого се среща Яшодхара Фогат? Дъщерята на Сонали Фогат е имала много лично съществуване и никога не е споделяла нищо за партньора си. Тъй като мнозина бяха любопитни за живота и връзката й, тя направи акаунта си частен, за да запази личната си информация в тайна.

Нека ви посъветвам, че тя все още е на училище и иска да се съсредоточи само върху образованието си. Тя има високи цели за себе си в живота. Според слуховете статусът на връзката й е необвързан и тя се е съсредоточила единствено върху образованието си. Ще положим всички усилия да актуализираме тази област възможно най-бързо.

Популярни Публикации