Ашли Уендрок- Нетна стойност, височина, гадже, възраст, биография, етническа принадлежност

Ашли Уендрок е създател на видео съдържание в TikTok, който качва видеоклипове със синхронизиране на устни в своя акаунт „daddyshowash“. Ашли Уендрок има над 160 000 последователи в Instagram. Научете повече за Ashleigh Wendrock Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера

Бързи факти

Пълно име: Ашли Уендрок
Дата на раждане: 20 декември 2001 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Трей Томсън
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Националност американски
образование Работете гимназия D. Tompkins
Youtube Ашли Уендрок в Youtube
Instagram Instagram на Ашли Уендрок
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Ашли Уендрок

Ашли Уендрок е роден в Съединените щати на 20 декември 2001 г. Нейната зодия е Стрелец и тя е 21 годишен. Ашли е добре позната и популярна знаменитост, която е добре известна като звезда на TikTok. Ашли Уендрок е в добре познатия списък със звезди на TikTok. Освен това Ашли не е предоставила никаква информация за семейния си произход или образователен път до този момент. Няма информация за нейните родители, братя и сестри или детство. Въпреки това тя често публикува свои снимки с членове на семейството си в акаунтите си в социалните мрежи. Тя крие личния си живот от широката общественост.

Височина и тегло на Ашли Уендрок

Колко висока е Ашли Уендрок? Тя е висока 6 фута 2 инча и тежи около 60 кг. Косата й е светлокафява, а очите й са сини. Въпреки това няма налична информация за другите й телесни измервания, като измервания на гръдния кош, теглото на бедрата, размера на обувката, размера на роклята и т.н.  Ашли Уендрок

Ашли Уендрок позира за снимка Източник: Instagram

Ашли Уендрок Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Ашли Уендрок? Основният източник на доходи на Ашли са TikTok и социалните медии. Ашли си изкарва добре от своите видеоклипове в TikTok. Нетната стойност на Ашли Уендрок се оценява на около 1 милион долара към октомври 2022 г . Все още обаче не е потвърдено.

Професионален живот и кариера на Ашли Уендрок

За това поколение социалните медии са основна платформа за споделяне на идеи и начин на живот с обществеността. Сред различните налични социални медийни платформи, Instagram вероятно ще бъде най-популярната сред тийнейджърите. Ашли започна да прави видеоклипове в YouTube през август 2015 г. Тя направи своя дебют във видеото Most Likely To Challenge w/ Olivia. По същия начин тя е участвала в редица предизвикателства в YouTube, включително йога, танци и гимнастика.

В няколко видеоклипа в YouTube тя представи своите братовчеди. Тя направи влог от концерт на Panic! at the Disco, рок група, водена от Брендън Ури. Нашата първа къща, с 50 000 гледания, е един от най-гледаните й видеоклипове в нейния канал. На 28 април 2020 г. тя публикува видеоклип, озаглавен Galveston beach vlog: лято 2019. Тя го публикува по искане на последовател в TikTok.

Ашли Уендрок Гадже и брак

Кой е гаджето на Ашли Уендрок? Трей Томсън е гаджето на Ашли. Те изглеждат лудо влюбени. Те често споделят свои снимки заедно, демонстрирайки привързаността си един към друг. Няма и помен от предишните й връзки. По същия начин няма слухове за нейния личен или професионален живот. Тя предпочита да избягва скандалите и противоречията.

Също така, знайте за Нетна стойност на iiiamdess, биография, възраст, националност, гадже

Популярни Публикации