Ашли Ортега- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Ашли Ортега е американска интернет звезда и YouTube личност. Тя се представи пред света като Ашли в своя канал Ашли Ортега. Нейното видео беше споделено в няколко големи интернет форума, а потребителите на форума похвалиха нейната енергична личност.

Ашли запази онлайн самоличността си въпреки няколкото негативни и омразни забележки. След първия си канал в YouTube тя стартира още две песни, за да продължи онлайн успеха си. Количеството гледания на нейните видеоклипове е доказателство за нейната популярност. Но след като е видяла и двете страни на славата, Ашли основно се е изолирала от социалните медии. Каналите й в YouTube са със стари видеа, а тя не е пускала нищо свежо през последните години. Тя също е активна в Instagram, една от най-предпочитаните социални медийни платформи днес. Знайте всичко за Биография на Ашли Ортега, възраст, нетно състояние, гадже, срещи, височина

Бързи факти

Истинско име Ашли Ортега
Псевдоним Ашли
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст на 23 години
рожден ден 9 февруари 1997 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Водолей
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 33-26-38 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. K (USD)

Биография на Ашли Ортега

Ашли Ортега е родена на 9 февруари 1997 г. Тя е на 23 години. Тя е американска гражданка със смесен етнически произход. Нейният зодиакален знак е Водолей. Тя е родена в Съединените американски щати. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя също има братя и сестри. Тя има по-малка сестра на име Брук. По отношение на образованието тя е доста добре образована.Височина и тегло

Ашли е висока 5 фута 5 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Тя притежава зашеметяващи тъмнокафяви очи и руса коса. Физическите й размери са 33-26-38 инча. Тя носи чашка сутиен 32 C.

кариера

Видеоклиповете на Ашли Ортега привлякоха противоречиви мнения от различни интернет групи и бяха направени многократни опити да съборят канала й от тролове. Ашли осъзна популярността, която нейните видеоклипове генерираха, и отговори, като ги изтри, страхувайки се от негативна атака. Но това нямаше никакво значение за интернет потребителите, тъй като потребителите вече бяха съхранили копия на нейните видеоклипове и продължиха да ги разпространяват.

Нетната стойност на Ашли Ортега през 2022 г

Докато правеше видеоклиповете, тя беше носила тъмен готски грим с големи очи, оградени с кол. Нейната кипяща енергия не й позволяваше да седи неподвижна пред камерата, тъй като тя постоянно се движеше наоколо, докато разговаряше свободно с камерата. Нетното състояние на Ашли Ортега се оценява на над K към 2022 г. (USD)

Ашли Ортега Гадже и срещи

Зашеметяващата Instagram знаменитост Ашли Ортега е необвързана и в същото време е много фокусирана върху кариерата си. Всъщност тя не е споменавала предишните си романтични връзки.

Популярни Публикации