Ашли Грийн и Пол Хури приветстват първото си дете

Ашли Грийн и нейният съпруг Пол Хури току-що родиха първото си дете. На 16 септември двойката има дъщеря, Kingsley Rainnn Koury. Актрисата от „Здрач“ надписа снимка на бебето, покрито с пурпурно одеяло,

И с това всичко се промени. Ти влезе в нашата вселена за миг и всичко останало си отиде. Нищо друго не беше важно. Любовта, в която сме обгърнати, не може да бъде изразена; може да се почувства само дълбоко. Обожаваме те, скъпа. Добре дошли в нашата вселена.

Грийн обяви бременността си през март тази година. Тя сподели снимка, на която тя и половинката й държат сонограма. Пиарът на Грийн потвърди тогава, че двойката е развълнувана да очаква първото си дете.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ashley Greene Khoury (@ashleygreene)

Възраст, кариера и друга информация на Ашли Грийн

Ашли Грийн е родена на 21 февруари 1987 г. и е на 35 години. Местният жител на Флорида е израснал в Мидълбърг и Джаксънвил. Преди да отиде в гимназията Wolfson, тя посещава християнското училище в университета. Грийн се премества в Лос Анджелис, Калифорния, когато е на 17 години. Тя искаше да бъде модел, но ръстът й пречеше, затова започна да работи в реклами. След това тя се интересува от актьорско майсторство.

 Ашли Грийн

Ашли за първи път се появява като гост в телевизионни сериали като Punk’d и Crossing Jordan. По-късно тя става известна с ролята си на Алис Кълън във филмовата поредица „Сагата на здрача“, която изпълнява във всичките пет части. По-късно тя играе Мишел Бъркъм в драмата Skateland. Тя участва с колегата си от „Здрач“ Келан Лъц в романтичната спортна драма от 2011 г. „Сърце на войн“. Последваха Summer Blood, филм на ужасите от 2009 г., и The Apparition, свръхестествен филм на ужасите от 2012 г. След това тя участва в биографичния драматичен филм CBGB през 2013 г. The Retirement Plan и Some Other Woman са два от бъдещите й проекти.

Връзката на Ашли Грийн и Пол Хури

Ашли Грийн и Пол Хури се сгодиха през декември 2016 г., въпреки факта, че не е ясно как са се запознали. Те се ожениха през юли 2018 г. в Сан Хосе, Калифорния. Според източник церемонията е била великолепна и двойката е играла камък-ножица-хартия, за да избере кой да изрецитира първи клетвата. За медения си месец двойката пътува до Хавай. Грийн предложила да има деца, тъй като вече планирала да увеличи семейството си. Хората я цитираха, когато каза:

Съпругът ми и аз си мислим: „Ще се случи“. И повярвайте ми, стигнахме до етапа, в който и двамата ни родители намекваха и казваха: „Добре, готови сме“. Вие сте женен от няколко години.“

 Ашли Грийн

Съпругата на Грийн е телевизионна личност и гласов актьор. Той също така участва в австралийски телевизионни програми като бас китарист с групата Gravel.

Популярни Публикации