Аския Мохамед - Всичко за бащата на Далила Мохамед

Аския Мохамед е имам и свещеник по ислямските въпроси в департамента по изправителните служби в Ню Йорк. Той е имам, който води общите молитви в близката джамия. Той е американец мюсюлманин, най-известен като баща на американската звезда по лека атлетика Далила Мохамед. Тя е златна медалистка от световната шампионка за 2019 г. Аския е женен за неговата прекрасна съпруга Надира.

Бързи факти

Пълно име Аския Мохамед
Първо име Аския
Фамилия Мохамед
Професия Баща на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Надира Мохамед
Без деца две
Религия мюсюлманин

Ситуация на връзката

Състоянието на връзката на Далила Мохамед вече е необвързана и тя е такава от няколко години. Това, което иска от връзката, е някой, с когото да се забавлява и който ще я накара да се чувства добре в работата си. Далила беше жертва на расизъм в Америка: тя каза, че по време на финала на световния шампион в Доха е била информирана, че тя трябва да бъде тази, която ще спечели състезанието.

И някой й каза това, защото искаше да се увери, че ако тя дойде на второ място, това няма да е приемливо за нея. Вярваше, че трябва да е най-добрата, за да бъде забравена. Веднъж я информираха, че ако е бяла, може да има много неща. И тези неща са особено трудни за черните спортисти. Аския Мохамед

Някои факти за Далила

Родителите й пропътуваха целия път до Рио, за да подкрепят дъщеря си Далила в състезанието. Баща й каза, че не може да обясни чувствата си, тъй като никога преди не са имали толкова силни емоции, и той заяви, че винаги е знаел, че дъщеря й е надарена. Тя беше първата жена от три години, която пробяга 400 метра с препятствия за под 53 секунди на олимпийските изпитания.

Dalilah не успя да счупи рекорда от 58 секунди през 2014 г., което я накара да се почувства по-зле и да се стреми повече, докато страдаше от контузия по време на поканата за Oxy. Майката на Далила не беше ентусиазирана от нейното бягане на препятствия, когато беше на седем години. Майка й се притесняваше, че може да се нарани, ако се натъкне на препятствията. Нейният треньор обаче я убеди, че ще може да се състезава в бягането с препятствия.

Биография на Далила Мохамед

Далила е американска професионална лекоатлетка, специализирана в бягането на 400 метра с препятствия. Тя спечели златото на Световното първенство през 2019 г., като постави нов световен рекорд от 52,16 секунди. Тя също спечели американската национална титла през 2013, 2016 и 2017 г. Тя е едва втората жена състезателка на 400 метра с препятствия в историята.

 Аския Мохамед

На 7 февруари 1990 г. тя е родена в Ямайка, Куинс, Ню Йорк. Тя беше ярък младеж, който имаше някои спортни умения. Нейната майка Надира и баща имам Аския Мохамед я раждат. Тя е израснала заедно с брат си Джамила Мохамед. Тя е американка мюсюлманка. Тя завършва Университета на Южна Калифорния, след като завършва гимназия в гимназията Бенджамин Н. Кардозо.

Нетна стойност

Предвижда се нетното състояние на Далила да бъде между 1 и 5 милиона долара към 2022 г., а източникът й на доходи е като професионална лекоатлетка.

Популярни Публикации