Ashley Bachelor- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, кариера

Ашли Бакалавър (роден между 1985 и 1990 г., възраст 36-30 г.) е общественик и блогър. Тя се е появявала на червения килим на множество спортни събития. Заради съпруга си Раджон Рондо тя присъства на всички награди за спортни събития (Раджон Пиер Рондо). Тя е омъжена за Раджон повече от десетилетие.

Ашли наскоро се замеси в медиите, когато конфликтът между съпруг и съпруга стана сериозен. Има информация, че съпругът й е насочил пистолета към Ашли. Ашли е предприела съдебни действия срещу него. Има още много да се каже за Ашли и последните й новини, така че продължавайте да четете.

Бързи факти

Рождено име Ашли Бакалавър
Псевдоним Ашли
Популярни за Да бъдеш съпруга на играча от НБА Раджон Рондо
език Английски
Сегашен адрес Луисвил, Кентъки
Място на раждане Луисвил, Кентъки (не е потвърдено)
Дата на раждане ч/б 1985-1990г
Възраст (към 2022 г.) 30-36 години.
Училище Местна гимназия
университет университет в Кентъки
образование MBA
Професия Блогър
Зодия Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Нетна стойност 0k USD (приблизително)

Биография на Ашли Бакалавър

В момента Ашли живее в Луисвил, Кентъки, със съпруга си. Нейното родно място, от друга страна, е неизвестно. Изглежда обаче, че тя е прекарала живота си преди брака в Америка.Бакалавърско образование на Ашли

Ашли също така споменава, че се е справила добре в обучението си. Тя следва магистърска степен след завършване на бакалавърската си степен. Г-жа Ашли Бакалавър получи магистърска степен по бизнес администрация, преди да се омъжи.

  Ашли Бакалавър

Ашли Бачелър (Източник: Pinterest)

Семейство Ашли Бакалавър

Медиите са държани в неведение за ситуацията на Ашли Бачелър. Няма информация за семейството, родителите или братята и сестрите на Ашли навсякъде в интернет. Няма нейни снимки с членовете на семейството й.

Името на нейния брат и сестра е единствената информация, достъпна в медиите. Когато Ашли има разногласия с Раджон Рондо, нейните братя и сестри Уилям Рондо, Антон Рондо и Даймън Рондо обикновено общуват с нея. Уитмърнот е името на един от най-близките й приятели.

Ashley Bachelor Съпруг, брак

Когато Ашли и Раджон Рондо бяха в колежа, те се влюбиха. Те се срещнаха за първи път по време на студентските си години. Те продължават да се срещат и в крайна сметка започват да се срещат. Те бяха заедно от 2005 до 2010 г. След това, през 2010 г., те най-накрая дадоха име на връзката си. Те се събраха за първи път през 2010 г. Ашли и Раджон размениха брачни обети през 2011 г. Ашли вече беше майка на двете деца на съпруга си, когато се ожениха през 2011 г.

Ryelle Rondo, дъщеря й, е родена през 2008 г. Синът й Rajon Rondo Jr. е роден няколко години след раждането на дъщеря й. Връзката на Ашли Бачелър и Раджон Рондо е в хаос в момента. Според докладите Раджон също се среща с модна дизайнерка на име Латоя Фитджералд. Латоя Фицджералд публикува снимка на Раджон Рондо с нея в профила си в Instagram през септември 2021 г.

На 11 май 2022 г. се случи инцидент, който стана широко разгласен. Има нещо общо с Ашли Бачелър и нейния съпруг Раджон Рондо. Според скорошни доклади Ашли е обвинил Раджон, че е помолил сина си да раздели прането, докато Рондо е бил зает да играе видео игри с него. Тя заяви, че няма представа защо Раджон се ядоса, след като чу молбата й. Той дръпна игралната конзола от стената и разби други предмети.

Ашли Бачелър също заяви, че Раджон след това е напуснал къщата. Но преди да излезе от къщата, той блъска с пистолет по прозореца и я заплашва с убийство. Ашли заведе дело срещу съпруга си и поиска защита след всичко това. Съдът й предостави временна закрила, докато двамата се явят пред съдията в следващите дни.

кариера

Ашли притежава и управлява блог. Тя пишеше блогове за себеоткриването. Тя насърчава хората да работят върху себеоткриването. Тя също така предлага уроци и видеоклипове на хора, които са откъснати от външния свят и са психически разстроени. Ашли им помага да започнат своето вътрешно пътуване, за да открият как да се излекуват от травми. Тя започна всичко това, след като се възстанови от травмите в живота си.

Тя предлага всичките си лечебни уроци под псевдонима Unapologetically authentic. Ашли Бачелър продължава да кани хората да се присъединят към нейната дискусия в Unapologetically authentic. Всеки неин разговор е пълен с думи на насърчение, любов и подкрепа.

Нетната стойност на Ашли Бакалавър

Ашли изкарва добре от своя блог Unapologetically authentic. Тя продава списания и книги, които са безспорно автентични в своя блог. Специално издание Manifesting Journal, едно от нейните списания, струва USD. Тя също така продава различни книги и списания на уебсайта си. Към октомври 2022 г. според нас тя има нетна стойност от 0k USD в резултат на нейната работа.

Любопитни факти

  • Ашли никога не е публикувала снимка със съпруга си на страницата си в Instagram.
  • Профилът на Ashley Bachelor в Instagram има 5706 последователи.
  • Wikipedia публикува информация за нейния съпруг в своята платформа.
  • Съпругът на Ашли има 1,3 милиона последователи в нейния Instagram.

Популярни Публикации