Асад Амин: се ожени за дългогодишната си приятелка Рейчъл Али

Асад Амин е американски бейзболист, най-известен като най-малкия син на Мохамед Али, най-великият боксьор на всички времена. Мохамед Али го осинови, когато беше само на пет месеца.

Бързи факти

Пълно име Асад Амин
Първо име Асад
Фамилия амин
Професия американски бейзболист
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
Град на раждане Луисвил, Кентъки
Държава на раждане Америка
Бащино име Мохамед Али
Баща професия Боксер
Име на майката Лони Али
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Женен
Съпруг Рейчъл Али
братя и сестри Лайла Али, Марюм Али, Хана Али, Рашеда Али, Халия Али, Джамила Али, Мия Али и Мохамед Али младши
Височина 190,5 см
нетна стойност 7 милиона долара
Дата на раждане 17,1995
Женен Дата 30 декември 2018 г

Щастливо женен и съпруга

Той има щастлив брак с приятелката си Рейчъл Али. Двойката първоначално се срещна на бейзболен стадион в Луисвил. Те започнаха да се срещат, когато между тях пламна искрата на любовта. Двойката реши да изведе връзката си на следващото ниво и се ожени на 30 декември 2018 г. в Луисвил, Кентъки. Ето снимка, която той публикува с надпис: „Наистина го оценявам.

  Асад Амин

Асад Амин (Източник: google)Асад изглежда страхотно в елегантното си червено сако, а съпругата му Рейчъл изглежда зашеметяващо в изумителната си бяла рокля. Като съпруг и съпруга двойката се радва на щастлив живот. Асад се чувства щастлив да има Рейчъл в живота си, тъй като и двамата имат страст към спорта и чувство за хумор.

Височина тегло

Асад е висок 5 фута 9 инча . Той тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча.

Зашеметяваща нетна стойност 2022 г

Смята се, че има нетна стойност от 7 милиона долара към 2022 г . Като помощник-треньор той получава средно годишно възнаграждение от 35 000 долара. Нетната му стойност се увеличава с печалби от ,5-,5 от страницата му в Instagram. По-голямата част от финансовата му стойност идва от баща му, Мохамед Али, с нетна стойност от 50 милиона долара. Според завещанието на баща му той получава 5,6 милиона долара.

Асад започва професионалната си кариера като бейзболен играч. Той беше придобит от Ангелите през 2004 г. и започна работа като помощник-треньор. Сега Асад е скаут на Чикаго Уайт Сокс и помощник треньор по бейзбол в близкия колеж. Той живее луксозен живот със съпругата си, както се вижда от факта, че и двамата могат да бъдат видени да се наслаждават на времето си, като посещават празници, бейзболни мачове и церемонии, облечени до деветте.

  Асад Амин

Асад Амин (Източник: Google)

По онова време се смяташе, че нетното състояние на Мохамед Али е 50 милиона долара. Платени са му 2,5 милиона долара, за да се изправи срещу Джо Фрейзър през 1971 г., което се равнява на 15 милиона долара днес. През 1974 г. той се изправи срещу Джордж Форман и спечели ,45 милиона, което се равнява на милиона днес. През 1980 г. той печели най-много пари в кариерата си, като се бие с Лари Холмс. Платени са му 7,9 милиона долара, което се равнява на 22 милиона долара днес. Освен бокс, той спечели спонсорство на марката.

Той се появява в телевизионни реклами за Wickes Furniture, IBM Linux, Equitable Life Insurance Co., America's Dairy Farmers & Milk Producers (Got milk? milk moustache кампания) с дъщеря Лайла Али, Pizza Hut, Vitalis продукт за грижа за косата, D-Con Four /Gone Roach Spray и луксозен пътен багаж на Louis Vuitton. Той беше награден с президентски почести от двама американски президенти, Бил Клинтън и Джордж У. Буш.

Популярни Публикации